Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU SANAYİ KÖPRÜSÜ YARIDA KALDI

Kozlu 13.10.2017 - 17:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3825+ kez okundu.
 

KOZLU SANAYİ KÖPRÜSÜ YARIDA KALDI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde dere yatağı genişletme çalışmaları sırasında istinat duvarının çökmesi ile birlikte çöken bir işyerinden sonra aynı bölgede DSİ tarafından yapılan duvar ve Kozlu Belediyesinin katkıları ile yapımına başlanılan Sanayi Köprüsü yapım çalışması yarıda kaldı. Köprü Yapım işini üstlenen yüklenici firmaya bağlı sondaj ve temel açma işini yapan taşeron firma kazıklama işlemi sırasında karşılaştığı zorluk nedeniyle işi yarıda bıraktı. Özellikle Sanayi esnafı ve çevre halkı için bir sevinç kaynağı olan Sanayi Köprüsü yapım çalışmalarının durması kamuoyunda tepki ile karşılanırken, hava koşullarının daha ağır hale gelmeden önce, çalışmaların bir an önce yeniden başlatılması temenni ediliyor. (BKH)

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde dere yatağı genişletme çalışmaları sırasında istinat duvarının çökmesi ile birlikte çöken bir işyerinden sonra aynı bölgede DSİ tarafından yapılan duvar ve Kozlu Belediyesinin katkıları ile yapımına başlanılan Sanayi Köprüsü yapım çalışması yarıda kaldı.

Köprü Yapım işini üstlenen yüklenici firmaya bağlı sondaj ve temel açma işini yapan taşeron firma kazıklama işlemi sırasında karşılaştığı zorluk nedeniyle işi yarıda bıraktı.

Özellikle Sanayi esnafı ve çevre halkı için bir sevinç kaynağı olan Sanayi Köprüsü yapım çalışmalarının durması kamuoyunda tepki ile karşılanırken, hava koşullarının daha ağır hale gelmeden önce, çalışmaların bir an önce yeniden başlatılması temenni ediliyor. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.