Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU'DA DOĞAL GAZ'SIZ MAHALLE KALMASIN

Kozlu 21.07.2017 - 23:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8006+ kez okundu.
 

KOZLU'DA DOĞAL GAZ'SIZ MAHALLE KALMASIN

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz İstanbul'da Akmercan Doğalgaz dağıtım şirketinin yetkilileri ile Kozlu İlçesinde tüm mahallelerde doğalgaz çalışmalarının yapılarak doğalgaz girmeyen mahalle olmaması yönünde çeşitli görüşmelerde bulundu.
Başkan Kerim Yılmaz, ilçede devam eden doğalgaz çalışmaları için İstanbul’da Akmercan Doğalgaz Firması ile toplantı gerçekleştirdi. Başkanın Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde doğalgaz çalışmalarının devam etmesi ve mahallelerimizde yatırımı tamamlanan doğalgaz çalışmalarına ilave çalışılan mahallelerde eksik kalan doğalgaz, çelik ve polietilen boruların ve aboneliklerin devamı için Akmercan Doğalgaz firma sahipleri Gazi ve Cemal Akmercan ile görüşmeler yapılarak, ilave çalışmaların yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Eksik kalan çalışmaların yapılarak, mahallelerimizin doğalgaza kavuşması için söz aldık. Akmercan firmasına, ilçemize yaptıkları yatırımlar ve bize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederim. Kozlu’muza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz İstanbul'da Akmercan Doğalgaz dağıtım şirketinin yetkilileri ile Kozlu İlçesinde tüm mahallelerde doğalgaz çalışmalarının yapılarak doğalgaz girmeyen mahalle olmaması yönünde çeşitli görüşmelerde bulundu.

Başkan Kerim Yılmaz, ilçede devam eden doğalgaz çalışmaları için İstanbul’da Akmercan Doğalgaz Firması ile toplantı gerçekleştirdi.
Başkanın Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde doğalgaz çalışmalarının devam etmesi ve mahallelerimizde yatırımı tamamlanan doğalgaz çalışmalarına ilave çalışılan mahallelerde eksik kalan doğalgaz, çelik ve polietilen boruların ve aboneliklerin devamı için Akmercan Doğalgaz firma sahipleri Gazi ve Cemal Akmercan ile görüşmeler yapılarak, ilave çalışmaların yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Eksik kalan çalışmaların yapılarak, mahallelerimizin doğalgaza kavuşması için söz aldık. Akmercan firmasına, ilçemize yaptıkları yatırımlar ve bize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederim. Kozlu’muza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.