Sitenin sağında bir giydirme reklam

HÜSEYİN UZUN ŞAMPİYON OLDU

Spor 24.01.2017 - 11:23, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7937+ kez okundu.
 

HÜSEYİN UZUN ŞAMPİYON OLDU

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, yapılan Zonguldak 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda birinciliği Hüseyin Uzun (Zonguldak) elde etti.
  Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, yapılan Zonguldak 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda birinciliği Hüseyin Uzun (Zonguldak) elde etti. Ereylin Alışveriş Merkezi’ndeki Deniz Bilardo Salonu’nda 12 Ocak’ta başlayan ve 70 sporcunun katıldığı turnuva 10 gün sürdü. Başlarda guruplar halinde yükselme mücadelesi veren bilardoculardan yarı finale yükselen  Özkan Çömeten’i (Ereğli) 40-32 yenen Ali Bülbül (Zonguldak) ile Ersin Aktaş’ı (Ereğli) aynı skorla mağlup eden Hüseyin Uzun final oynamaya hak kazandı. Zorlu geçen final karşılaşmasında karşılaşmaya iyi başlayan Ali Bülbül avantajını koruyamadı ve sayı olarak rakibinden çok geriden gelen Hüseyin Uzun ard arda aldığı sayılarla maçı 40-38 kazanmayı başararak 2017 Zonguldak Bilardo İl Birincisi olmayı hak etti. Salondaki 2 nolu masada kalabalık bilardo severin izlediği karşılaşmaya iyi başlayan Bülbül, molaya da açık farkla (21-6) önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise oyun hakimiyetini eline alan ve rakibine bıraktığı zor pozisyonlarla sayı almasını engelleyen Uzun, Bülbül’ün adeta kilitlendiği dakikalarda önce beraberliği yakaladı (33-33) ardından da öne geçti. Karşılaşma sonrası düzenlenen törende birinci olan Hüseyin Uzun, ikinci olan Ali Bülbül ile üçüncülüğü paylaşan Özkan Çömeten ve Ersin Aktaş’a madalya ile kupalarını Zonguldak Bilardo İl Temsilcisi Bora Yayalar verdi. Orhan Basmaz ve Tuncay Duva turnuvanın en centilmen sporcusu seçilirken  turnuvaya katkılarından dolayı Tahir Yurtoğlu ve Burak Yaman’a madalya takdim edildi. YAYALAR: AMACIMIZ ZONGULDAK'I DÜNYA ÇAPINDA SÖZ SAHİBİ YAPABİLMEK Bilardo Zonguldak İl Temsilcisi Bora Yayalar, bu turnuvanın kendi İl temsilciliğinde düzenlenen ilk  turnuva olduğunu, ufak tefek aksaklıkların yaşanmış olabileceğini ifade ederek ilerleyen süreçte aksaklıkların giderilerek Zonguldak'ın Türkiye hatta Dünya çapında Bilardo sporunda söz sahibi olması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi Yayalar turnuvaya katılan tüm sporcuları kutlayarak finale kadar gelen ya da gelemeyen herkese katkılarından dolayı teşekkür etti. Zorlu bir final karşılaşması yaşandığını dile getiren Yayalar beklenen performansta olmasa da Uzun’un taktik anlayışı ile maçı kazandığını ifade ederek her iki sporcuyu da kutladığını belirtti.(BKH)
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, yapılan Zonguldak 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda birinciliği Hüseyin Uzun (Zonguldak) elde etti.

 

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, yapılan Zonguldak 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda birinciliği Hüseyin Uzun (Zonguldak) elde etti.
Ereylin Alışveriş Merkezi’ndeki Deniz Bilardo Salonu’nda 12 Ocak’ta başlayan ve 70 sporcunun katıldığı turnuva 10 gün sürdü.

Başlarda guruplar halinde yükselme mücadelesi veren bilardoculardan yarı finale yükselen  Özkan Çömeten’i (Ereğli) 40-32 yenen Ali Bülbül (Zonguldak) ile Ersin Aktaş’ı (Ereğli) aynı skorla mağlup eden Hüseyin Uzun final oynamaya hak kazandı.

Zorlu geçen final karşılaşmasında karşılaşmaya iyi başlayan Ali Bülbül avantajını koruyamadı ve sayı olarak rakibinden çok geriden gelen Hüseyin Uzun ard arda aldığı sayılarla maçı 40-38 kazanmayı başararak 2017 Zonguldak Bilardo İl Birincisi olmayı hak etti.


Salondaki 2 nolu masada kalabalık bilardo severin izlediği karşılaşmaya iyi başlayan Bülbül, molaya da açık farkla (21-6) önde girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise oyun hakimiyetini eline alan ve rakibine bıraktığı zor pozisyonlarla sayı almasını engelleyen Uzun, Bülbül’ün adeta kilitlendiği dakikalarda önce beraberliği yakaladı (33-33) ardından da öne geçti.


Karşılaşma sonrası düzenlenen törende birinci olan Hüseyin Uzun, ikinci olan Ali Bülbül ile üçüncülüğü paylaşan Özkan Çömeten ve Ersin Aktaş’a madalya ile kupalarını Zonguldak Bilardo İl Temsilcisi Bora Yayalar verdi.

Orhan Basmaz ve Tuncay Duva turnuvanın en centilmen sporcusu seçilirken  turnuvaya katkılarından dolayı Tahir Yurtoğlu ve Burak Yaman’a madalya takdim edildi.

YAYALAR: AMACIMIZ ZONGULDAK'I DÜNYA ÇAPINDA SÖZ SAHİBİ YAPABİLMEK

Bilardo Zonguldak İl Temsilcisi Bora Yayalar, bu turnuvanın kendi İl temsilciliğinde düzenlenen ilk  turnuva olduğunu, ufak tefek aksaklıkların yaşanmış olabileceğini ifade ederek ilerleyen süreçte aksaklıkların giderilerek Zonguldak'ın Türkiye hatta Dünya çapında Bilardo sporunda söz sahibi olması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi

Yayalar turnuvaya katılan tüm sporcuları kutlayarak finale kadar gelen ya da gelemeyen herkese katkılarından dolayı teşekkür etti. Zorlu bir final karşılaşması yaşandığını dile getiren Yayalar beklenen performansta olmasa da Uzun’un taktik anlayışı ile maçı kazandığını ifade ederek her iki sporcuyu da kutladığını belirtti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.