Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zonguldak bir yara daha aldı: 4-1

Spor 09.11.2016 - 22:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4197+ kez okundu.
 

Zonguldak bir yara daha aldı: 4-1

Spor-Toto İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldakspor 11’inci hafta maçında deplasmanda Erzurumspor ile karşılaştı. Karşılaşmadan Erzurumspor 4-1 galip ayrıldı.
Kart cezalısı olan Onur Eriş ve Bedrican Özdoğan ile sakat olan Berkan, Selçuk Burak gibi isimlerin yer almadığı karşılaşmada ilk yarı 0-0 tamamlandı.İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım Erzurumspor 50,63 ve 66. dakikalarda bulduğu gollerle 86. dakikaya kadar karşılaşmayı 3-0 galip götürdü. 86. dakikada Zonguldakspor Okan Eken ile skoru 3-1 yaptı. 90+1’de penaltı kazanan ev sahibi takım penaltıyı değerlendirdi ve topu filelere gönderdi.Karşılaşma Erzurumspor’un 4-1 galibiyetiyle sonuçlandı.MAÇTA ÖNEMLİ ANLARErzurumspor 50. Dakikada Fatih Gül'ün bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti...63. Dakikada Mehmet Albayrak'ın bulduğu golle maçta 2-0 öne geçti... 66. Dakikada Fatih Gül'ün ayağından bulduğu golle maçta 3-0 öne geçti...82'nci dakikada aldığı pası ceza sahası yayı üzerine kadar götüren Zonguldak Kömürsporlu Okan Eken, kalecinin ileri çıkmasıyla topu kalecinin üzerinden ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı.90+1'inci dakikada ceza sahası içinde Halil İbrahim Tuna'yı düşüren Erdinç Pekgöz penaltıya sebep oldu. Penaltı atışını Ersel Aslıyürek kullandı, kaleci Osman Kurtuldu kurtardı. Ancak Osman Kurtuldu'dan dönen topu tekrar Ersel Aslıyürek, kafayla ağlara gönderdi: 4-1
Spor-Toto İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldakspor 11’inci hafta maçında deplasmanda Erzurumspor ile karşılaştı. Karşılaşmadan Erzurumspor 4-1 galip ayrıldı.


Kart cezalısı olan Onur Eriş ve Bedrican Özdoğan ile sakat olan Berkan, Selçuk Burak gibi isimlerin yer almadığı karşılaşmada ilk yarı 0-0 tamamlandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım Erzurumspor 50,63 ve 66. dakikalarda bulduğu gollerle 86. dakikaya kadar karşılaşmayı 3-0 galip götürdü. 86. dakikada Zonguldakspor Okan Eken ile skoru 3-1 yaptı.
90+1’de penaltı kazanan ev sahibi takım penaltıyı değerlendirdi ve topu filelere gönderdi.
Karşılaşma Erzurumspor’un 4-1 galibiyetiyle sonuçlandı.
MAÇTA ÖNEMLİ ANLAR
Erzurumspor 50. Dakikada Fatih Gül'ün bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti...
63. Dakikada Mehmet Albayrak'ın bulduğu golle maçta 2-0 öne geçti...
66. Dakikada Fatih Gül'ün ayağından bulduğu golle maçta 3-0 öne geçti...
82'nci dakikada aldığı pası ceza sahası yayı üzerine kadar götüren Zonguldak Kömürsporlu Okan Eken, kalecinin ileri çıkmasıyla topu kalecinin üzerinden ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı.
90+1'inci dakikada ceza sahası içinde Halil İbrahim Tuna'yı düşüren Erdinç Pekgöz penaltıya sebep oldu. Penaltı atışını Ersel Aslıyürek kullandı, kaleci Osman Kurtuldu kurtardı. Ancak Osman Kurtuldu'dan dönen topu tekrar Ersel Aslıyürek, kafayla ağlara gönderdi: 4-1

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.