Sitenin sağında bir giydirme reklam

15 TEMMUZ ETKİNLİKLERLE ANILDI

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.07.2023 - 23:58, Güncelleme: 17.07.2023 - 23:58 8820+ kez okundu.
 

15 TEMMUZ ETKİNLİKLERLE ANILDI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri gerçekleştirildi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri gerçekleştirildi.           Kozlu ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Cumartesi günü Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece, beraberindeki İlçe protokolü ve vatandaşlar, Kozlu Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen anma programına katıldılar. Programda 15 Temmuz şehitleri ve diğer tüm şehitlerimiz anısına yapılan Saygı Duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak dualar edildi. Sonrasında Kaymakam Hüseyin Ece ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili birer konuşma yapıldı. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu video gösterisinin ardından hazırlanan fotoğraf ve el sanatları sergisi gezildi. Öğlen namazından önce Aziziye Camiinde 15 Temmuz Demokrasi şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Mevlid-i şerif okutularak dualar edildi.           Akşam da Zonguldak Valiliğinin Madenci Anıtı’nda düzenlemiş olduğu yürüyüş ve programlara, Kozlu İlçe protokolü ve vatandaşların da katılımları ile topluca iştirak edilerek demokrasi nöbetleri ve diğer etkinliklere de katılım sağlandı.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri gerçekleştirildi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri gerçekleştirildi.

          Kozlu ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Cumartesi günü Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece, beraberindeki İlçe protokolü ve vatandaşlar, Kozlu Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen anma programına katıldılar. Programda 15 Temmuz şehitleri ve diğer tüm şehitlerimiz anısına yapılan Saygı Duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak dualar edildi. Sonrasında Kaymakam Hüseyin Ece ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili birer konuşma yapıldı. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu video gösterisinin ardından hazırlanan fotoğraf ve el sanatları sergisi gezildi. Öğlen namazından önce Aziziye Camiinde 15 Temmuz Demokrasi şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Mevlid-i şerif okutularak dualar edildi.

          Akşam da Zonguldak Valiliğinin Madenci Anıtı’nda düzenlemiş olduğu yürüyüş ve programlara, Kozlu İlçe protokolü ve vatandaşların da katılımları ile topluca iştirak edilerek demokrasi nöbetleri ve diğer etkinliklere de katılım sağlandı.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.