Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

İYİ PARTİ’DE NELER OLUYOR?

İyi Parti Türkiye’de iyi bir çıkış yaptı.Genel Başkan Meral Akşener büyük kitleler üzerinde etkileyici oluyor.AKP ile ittifak yapan MHP’ye karşı merkez sağ seçmenin aradığı alternatif olmak üzere…Zonguldak’taki teşkilatlanmasını kurucu il başkanı Ragıp Bayraktar ile birlikte hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.Ancak İl Kongresinde Kurucu İl başkanı Bayraktar’ın karşısına aday çıkartılması ile başlayan çatlak büyüyerek gitti.Kurucu İl Başkanı Ragıp Bayraktar’ın Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etmesi ise filmi tamamen koparttı.Güya Bayraktar’ın ekibinden olan ve yönetim içerisinden seçilen İl başkanı tamamen fiyasko çıktı.Partinin uçan kuşa borcu var!İl Başkanı Mısırlıoğlu, 300-500TL gibi küçük paraları ödememek için telefonlara çıkmıyor.Genel Başkan Akşener’in Zonguldak’a gelişi için gazete ve radyolara verilen reklam ücretlerinin paralarını dahi ödemiyorlar.Ülkenin yönetimine talip İYİ Parti’nin Zonguldak İl yönetimi, tarihi bir seçime giderken basın emekçilerinin haklarını gasp ediyor.İl binasının kirasının, binaya asılan tabelanın dahi parasının ödenmediği iddia ediliyor!Zonguldak ile hiçbir ilgisi olmayan DSP’li eski Bakan Aydın Tümen’in 1. Sıra Milletvekili adayı olarak açıklanması ise kötü gidişatın üzerine tuz biber ekti.İlçe teşkilatları el frenini çekmiş.Diğer siyasi partiler sahur vaktine kadar seçim çalışması yaparken,Adayları günün 24 saatinin kendilerine yetmediğini dile getirirken,İyi Partililer halı sahada maç yapıyor…Akşener kadın hali ile Ülke çapında canla başla mücadele ederken,Zonguldak teşkilatının yaptıkları kafaları karıştırıyor!Bu duruma şahit olanlar;Mısırlıoğlu ve ekibi Akşener’e mi ihanet ediyor?Yoksa CHP ile yaptıkları ittifaka mı? Demekten kendilerini alıkoyamıyorlar…
Ekleme Tarihi: 15 Haziran 2018 - Cuma

İYİ PARTİ’DE NELER OLUYOR?

İyi Parti Türkiye’de iyi bir çıkış yaptı.
Genel Başkan Meral Akşener büyük kitleler üzerinde etkileyici oluyor.
AKP ile ittifak yapan MHP’ye karşı merkez sağ seçmenin aradığı alternatif olmak üzere…
Zonguldak’taki teşkilatlanmasını kurucu il başkanı Ragıp Bayraktar ile birlikte hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.
Ancak İl Kongresinde Kurucu İl başkanı Bayraktar’ın karşısına aday çıkartılması ile başlayan çatlak büyüyerek gitti.
Kurucu İl Başkanı Ragıp Bayraktar’ın Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etmesi ise filmi tamamen koparttı.
Güya Bayraktar’ın ekibinden olan ve yönetim içerisinden seçilen İl başkanı tamamen fiyasko çıktı.
Partinin uçan kuşa borcu var!
İl Başkanı Mısırlıoğlu, 300-500TL gibi küçük paraları ödememek için telefonlara çıkmıyor.
Genel Başkan Akşener’in Zonguldak’a gelişi için gazete ve radyolara verilen reklam ücretlerinin paralarını dahi ödemiyorlar.
Ülkenin yönetimine talip İYİ Parti’nin Zonguldak İl yönetimi, tarihi bir seçime giderken basın emekçilerinin haklarını gasp ediyor.
İl binasının kirasının, binaya asılan tabelanın dahi parasının ödenmediği iddia ediliyor!
Zonguldak ile hiçbir ilgisi olmayan DSP’li eski Bakan Aydın Tümen’in 1. Sıra Milletvekili adayı olarak açıklanması ise kötü gidişatın üzerine tuz biber ekti.
İlçe teşkilatları el frenini çekmiş.
Diğer siyasi partiler sahur vaktine kadar seçim çalışması yaparken,
Adayları günün 24 saatinin kendilerine yetmediğini dile getirirken,
İyi Partililer halı sahada maç yapıyor…
Akşener kadın hali ile Ülke çapında canla başla mücadele ederken,
Zonguldak teşkilatının yaptıkları kafaları karıştırıyor!
Bu duruma şahit olanlar;
Mısırlıoğlu ve ekibi Akşener’e mi ihanet ediyor?
Yoksa CHP ile yaptıkları ittifaka mı? Demekten kendilerini alıkoyamıyorlar…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.