Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BÖYLE DOSTLAR DÜŞMAN BAŞINA

  AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ile muhalif olduğumuzu bilmeyen yoktur. Hatta başta Ertan Şahin'in yakın çevresindeki birçok kişi bu muhalifliği düşmanlık olarak nitelendirir ve Şahin'e yaranmak için kendi kafasına göre bana karşı hasım hane tavır ve davranışlar sergiler. Ben alayına güler geçerim... Çünkü benim Ertan Şahin'in şahsı ile hiçbir zaman şahsi bir problemim olmadı, olmaz da. Ben bu güne kadar Şahin ile ilgili neye muhalefet ettiysem öncelik yaşadığımız şehrin ve kamunun menfaatlerini korumak adına olmuştur. Yoksa kendi menfaatlerimi korumak adına hareket etsem çok daha kolay olurdu... Tabii bunları her zaman hırsı aklının önünde giden, egolarına yenilmiş, etrafındaki iyi niyetli görünüp, goygoyculuktan başka bir işleri olmayan insan kılığındaki mahlukatlara kanan, inanan Şahin'de anlayamadı. Anlasaydı bırakın bana kızmayı teşekkür ederdi. *** Ertan Şahin'in bugün artık kamuoyundan da saklanamayacak şekilde ciddi bir rahatsızlıkla mücadele ettiğini biliyoruz. Bazı çevreler Şahin'le olan anlaşmazlığım yüzünden benim bu durumdan hoşnut olabileceğimi düşünüp imalarda bulunsa da bu imkansız. Buradan açık ve net söylüyorum. Bunun adı hastalık.Allah'tan gelen bir şey Ertan Şahin değil, düşmanım olsa bir başkasının hastalığı ile mutlu olmam. Olanda şerefsizdir, namerttir! Allah şifasını versin. Evlatlarına ve ailesine bağışlasın. Ancak kamuoyunun gözü önünde olan Belediye Başkanı ya da siyasetçi kimliği taşıyan kişilerin de ciddi hastalıkları haber değeri taşır. Bunu da kimse görmezden gelmemizi beklemesin. Ancak burada yine hata Ertan Şahin de. Ta ilk baştan, gizlemek yerine çıkıp rahatsızlığı ile ilgili kamuoyunu bilgilendirse, haber değeri olan bu durum spekülasyona açık hale gelmezdi. *** Şimdi gelelim asıl meseleye; Şahin'in çevresinde dost bildiği, yol arkadaşım dediği, sözüne güvenip, kimi ile dost kimi ile düşman olduğu o kadar namert, o kadar alçak insanlar var ki, adamı ölmeden toprağa koymuş adi herifler. Adam hastalıklarla mücadele ederken, bunlar koltuk hesabı yapacak, bu yolda kulis yapacak kadar onursuz insanlar. Evet buradan bir kez daha söylüyorum, Dilerim Ertan Şahin bir an önce sağlığına kavuşur da aramıza döner. Ondan sonra biz yine karşılıklı muhalefet ederiz, önemli değil. Ama bu adi heriflere inat, tek dileğim rabbim Ertan'ı çoluğuna çocuğuna bağışlayıp sağlığına kavuşturması. Çünkü Ertan'ın yanında onun yerine gelecek Ertan'dan daha kaliteli adam yok ! Allah Kerim ! Ne Hikmet'se, adamın sağlığında hiç dönmeyecekmiş gibi kulis yapıp makamına göz dikenlerin ayağına er geç şeytanı dolaştıracaktır...  İnsanın etrafında böyle dostları oldukça, düşmana ihtiyacı olmaz.
Ekleme Tarihi: 21 Aralık 2016 - Çarşamba

BÖYLE DOSTLAR DÜŞMAN BAŞINA

 

AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ile muhalif olduğumuzu bilmeyen yoktur.

Hatta başta Ertan Şahin'in yakın çevresindeki birçok kişi bu muhalifliği düşmanlık olarak nitelendirir ve Şahin'e yaranmak için kendi kafasına göre bana karşı hasım hane tavır ve davranışlar sergiler.

Ben alayına güler geçerim...

Çünkü benim Ertan Şahin'in şahsı ile hiçbir zaman şahsi bir problemim olmadı, olmaz da.

Ben bu güne kadar Şahin ile ilgili neye muhalefet ettiysem öncelik yaşadığımız şehrin ve kamunun menfaatlerini korumak adına olmuştur.

Yoksa kendi menfaatlerimi korumak adına hareket etsem çok daha kolay olurdu...

Tabii bunları her zaman hırsı aklının önünde giden, egolarına yenilmiş, etrafındaki iyi niyetli görünüp, goygoyculuktan başka bir işleri olmayan insan kılığındaki mahlukatlara kanan, inanan Şahin'de anlayamadı.

Anlasaydı bırakın bana kızmayı teşekkür ederdi.

***

Ertan Şahin'in bugün artık kamuoyundan da saklanamayacak şekilde ciddi bir rahatsızlıkla mücadele ettiğini biliyoruz.

Bazı çevreler Şahin'le olan anlaşmazlığım yüzünden benim bu durumdan hoşnut olabileceğimi düşünüp imalarda bulunsa da bu imkansız.

Buradan açık ve net söylüyorum.

Bunun adı hastalık.Allah'tan gelen bir şey Ertan Şahin değil, düşmanım olsa bir başkasının hastalığı ile mutlu olmam. Olanda şerefsizdir, namerttir!

Allah şifasını versin.

Evlatlarına ve ailesine bağışlasın.

Ancak kamuoyunun gözü önünde olan Belediye Başkanı ya da siyasetçi kimliği taşıyan kişilerin de ciddi hastalıkları haber değeri taşır. Bunu da kimse görmezden gelmemizi beklemesin.

Ancak burada yine hata Ertan Şahin de.

Ta ilk baştan, gizlemek yerine çıkıp rahatsızlığı ile ilgili kamuoyunu bilgilendirse, haber değeri olan bu durum spekülasyona açık hale gelmezdi.

***

Şimdi gelelim asıl meseleye;

Şahin'in çevresinde dost bildiği, yol arkadaşım dediği, sözüne güvenip, kimi ile dost kimi ile düşman olduğu o kadar namert, o kadar alçak insanlar var ki, adamı ölmeden toprağa koymuş adi herifler.

Adam hastalıklarla mücadele ederken, bunlar koltuk hesabı yapacak, bu yolda kulis yapacak kadar onursuz insanlar.

Evet buradan bir kez daha söylüyorum,

Dilerim Ertan Şahin bir an önce sağlığına kavuşur da aramıza döner.

Ondan sonra biz yine karşılıklı muhalefet ederiz, önemli değil.

Ama bu adi heriflere inat, tek dileğim rabbim Ertan'ı çoluğuna çocuğuna bağışlayıp sağlığına kavuşturması.

Çünkü Ertan'ın yanında onun yerine gelecek Ertan'dan daha kaliteli adam yok !

Allah Kerim !

Ne Hikmet'se, adamın sağlığında hiç dönmeyecekmiş gibi kulis yapıp makamına göz dikenlerin ayağına er geç şeytanı dolaştıracaktır... 

İnsanın etrafında böyle dostları oldukça, düşmana ihtiyacı olmaz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.