Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK’TA KAR YAĞIŞI HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Zonguldak 18.02.2021 - 01:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6874+ kez okundu.
 

ZONGULDAK’TA KAR YAĞIŞI HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

İl Özel idaresinin karla mücadelesi ve kapalı olan 165 köy yolunun açılma çalışması tüm hızı ile sürüyor. 59 Araç ve ekipler seferber olmuş durumda. İl Özel idaresinden yapılan açıklamaya göre; Zonguldak merkez ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı sabaha doğru etkisini artırırken, 165 köy yolunun kapalı olduğu bildirildi. Zonguldak merkez ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı sabaha doğru etkisini artırırken, 165 köy yolunun kapalı olduğu bildirildi. Zonguldak İl Özel İdare Müdürlüğünden yapılan açıklamada, etkili olan kar yağışı nedeniyle Alaplı’da 3, Ereğli’de 42, Kozlu’da 9, Merkez’de 8, Çaycuma’da 22, Devrek’te 63, Gökçebey’de 17 ve Kilimli’de ise 1 olmak üzere toplam 165 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirilirken, ekiplerin kapalı köy yollarını açmak için 59 araç ile karla mücadele ekiplerinin çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.(BKH)
İl Özel idaresinin karla mücadelesi ve kapalı olan 165 köy yolunun açılma çalışması tüm hızı ile sürüyor. 59 Araç ve ekipler seferber olmuş durumda.
İl Özel idaresinden yapılan açıklamaya göre;
Zonguldak merkez ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı sabaha doğru etkisini artırırken, 165 köy yolunun kapalı olduğu bildirildi.
Zonguldak merkez ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı sabaha doğru etkisini artırırken, 165 köy yolunun kapalı olduğu bildirildi.
Zonguldak İl Özel İdare Müdürlüğünden yapılan açıklamada, etkili olan kar yağışı nedeniyle Alaplı’da 3, Ereğli’de 42, Kozlu’da 9, Merkez’de 8, Çaycuma’da 22, Devrek’te 63, Gökçebey’de 17 ve Kilimli’de ise 1 olmak üzere toplam 165 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirilirken, ekiplerin kapalı köy yollarını açmak için 59 araç ile karla mücadele ekiplerinin çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.