Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK, RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I BAĞRINA BASTI

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.02.2024 - 09:04, Güncelleme: 15.02.2024 - 09:04 3061+ kez okundu.
 

ZONGULDAK, RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I BAĞRINA BASTI

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı müthiş bir coşkuyla bağrına bastığını belirterek teşekkür etti.
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı müthiş bir coşkuyla bağrına bastığını belirterek teşekkür etti. Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın açıklaması şöyle: “Teşekkürler Zonguldak. Emeğin emekçinin şehri, Karaelmas diyarı, Enerjinin başkenti, alın terinin sembolü güzeller güzeli Zonguldak’ımız; Miting alanında ve Caddelere, sokaklara taşan 30 bin kişiyi aşkın hemşehrimiz ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı müthiş bir coşkuyla bağrına bastı. Sayın Cumhurbaşkanımızın; “Hizmetlerin devamı ve Zonguldak’ın marka değerinin yükseltilmesi, çehresinin değiştirilmesi için Cumhurbaşkanı olarak bir elim her zaman Zonguldak Belediyesi’nin üzerinde olacaktır” söylemi hizmetlerin katlanarak artacağının en büyük nişanesi olmuştur. Cumhurbaşkanımız önümüzde ki dönemde Beycuma, Elvanpazarcık, Kandilli, Karaman, Karapınar ve Nebioğlu Beldelerimize Doğalgaz Arzının sağlanacağının da müjdesini verdi. Muhteşem bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz mitingimize katılım sağlayan tüm hemşerilerimize, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, gençlerimize, hanım kardeşlerimize, güzide basın mensuplarına, gün boyu miting alanında görev yapmış kolluk kuvvetlerimiz, sağlık çalışanları ve kamu işçilerine, kıymetli madencilerimize, Gmis Genel Başkanı Sn. Hakan Yeşil’e, Gmis Eğitim ve Teşkilat sekreteri Sn. Tayfun Demir’e, Ak Partimiz Cumhur ittifakına gönül vermiş cefakâr, vefakâr tüm hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza, bu süreçte emeği geçen tüm kardeşlerimize canı gönülden çok teşekkür ediyorum. Mitingimizin güvenli ve sağlıklı bir şekilde yapılması için gösterdikleri üstün gayret nedeniyle Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’na, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Sinan Ergen’e, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Sayın Cezmi Yalınkılıç’a şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.  
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı müthiş bir coşkuyla bağrına bastığını belirterek teşekkür etti.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı müthiş bir coşkuyla bağrına bastığını belirterek teşekkür etti.
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın açıklaması şöyle: “Teşekkürler Zonguldak. Emeğin emekçinin şehri, Karaelmas diyarı, Enerjinin başkenti, alın terinin sembolü güzeller güzeli Zonguldak’ımız; Miting alanında ve Caddelere, sokaklara taşan 30 bin kişiyi aşkın hemşehrimiz ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı müthiş bir coşkuyla bağrına bastı.
Sayın Cumhurbaşkanımızın; “Hizmetlerin devamı ve Zonguldak’ın marka değerinin yükseltilmesi, çehresinin değiştirilmesi için Cumhurbaşkanı olarak bir elim her zaman Zonguldak Belediyesi’nin üzerinde olacaktır” söylemi hizmetlerin katlanarak artacağının en büyük nişanesi olmuştur.
Cumhurbaşkanımız önümüzde ki dönemde Beycuma, Elvanpazarcık, Kandilli, Karaman, Karapınar ve Nebioğlu Beldelerimize Doğalgaz Arzının sağlanacağının da müjdesini verdi.
Muhteşem bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz mitingimize katılım sağlayan tüm hemşerilerimize, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, gençlerimize, hanım kardeşlerimize, güzide basın mensuplarına, gün boyu miting alanında görev yapmış kolluk kuvvetlerimiz, sağlık çalışanları ve kamu işçilerine, kıymetli madencilerimize, Gmis Genel Başkanı Sn. Hakan Yeşil’e, Gmis Eğitim ve Teşkilat sekreteri Sn. Tayfun Demir’e, Ak Partimiz Cumhur ittifakına gönül vermiş cefakâr, vefakâr tüm hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza, bu süreçte emeği geçen tüm kardeşlerimize canı gönülden çok teşekkür ediyorum.
Mitingimizin güvenli ve sağlıklı bir şekilde yapılması için gösterdikleri üstün gayret nedeniyle Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’na, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Sinan Ergen’e, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Sayın Cezmi Yalınkılıç’a şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.