Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDILAR

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.05.2023 - 18:43, Güncelleme: 22.05.2023 - 19:05 7296+ kez okundu.
 

ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDILAR

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde aldıkları oy oranlarına göre Ak Parti Zonguldak'tan 3 Milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisi CHP 2 Milletvekili çıkartmıştı.
14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde aldıkları oy oranlarına göre Ak Parti Zonguldak'tan 3 Milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisi CHP 2 Milletvekili çıkartmıştı. Ak Parti'den Zonguldak Milletvekili olan Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu 22 Mayıs Pazartesi günü  adliyeye gelerek Zonguldak İl Seçim Kurulu Başkanı Hakime Müjgan  Demiröz'den mazbatalarını aldılar. Ögle saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne gelen Milletvekilleri ve beraberindeki parti teşkilatı, Zonguldak için hayırlı olması temennisinde bulundu. Mazbata törenine, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, meclis üyeleri ve partiler katıldı. Coşku icersinde mazbata törenine almaya gelen Milletvekilleri mazbatalarını Zonguldak Seçim İl Kurulu Başkanı Hakime Müjgan  Demiröz'den aldılar. Mazbata töreninin ardından Milletvekilleri ve partililer adliye önünde bulunan 'Zonguldak' yazısı önünde fotoğraf çektirdi.   23 Mayıs Salı Günü Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Seçilen Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul, İl Başkanı Murat Pulat, Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarının katıldığı kalabalık bir partili topluluğu ile birlikte adliyeye gelerek İl Seçim Kurulu Hakimesi Müjgan Demiröz'ün elinden mazbatalarını aldılar.  
14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde aldıkları oy oranlarına göre Ak Parti Zonguldak'tan 3 Milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisi CHP 2 Milletvekili çıkartmıştı.

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde aldıkları oy oranlarına göre Ak Parti Zonguldak'tan 3 Milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisi CHP 2 Milletvekili çıkartmıştı.
Ak Parti'den Zonguldak Milletvekili olan Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu 22 Mayıs Pazartesi günü  adliyeye gelerek Zonguldak İl Seçim Kurulu Başkanı Hakime Müjgan  Demiröz'den mazbatalarını aldılar.


Ögle saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne gelen Milletvekilleri ve beraberindeki parti teşkilatı, Zonguldak için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Mazbata törenine, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, meclis üyeleri ve partiler katıldı.
Coşku icersinde mazbata törenine almaya gelen Milletvekilleri mazbatalarını Zonguldak Seçim İl Kurulu Başkanı Hakime Müjgan  Demiröz'den aldılar.
Mazbata töreninin ardından Milletvekilleri ve partililer adliye önünde bulunan 'Zonguldak' yazısı önünde fotoğraf çektirdi.

 
23 Mayıs Salı Günü Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Seçilen Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul, İl Başkanı Murat Pulat, Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarının katıldığı kalabalık bir partili topluluğu ile birlikte adliyeye gelerek İl Seçim Kurulu Hakimesi Müjgan Demiröz'ün elinden mazbatalarını aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.