Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zonguldak İyiye gidiyor,4 Gündür 0 Vaka, 0 Ölüm!

Zonguldak 17.05.2020 - 12:45, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8038+ kez okundu.
 

Zonguldak İyiye gidiyor,4 Gündür 0 Vaka, 0 Ölüm!

Rehavete kapılmak yok!
Zonguldak'ta 16 Mayıs Cumartesi günü itibari ile Koronavirüs (covid-19) rakamlarını içeren tablo gelecek güzel günlere dair umutları yeşertmeye devam etti.. Bu güne kadar 759 Koronavirüs vaka sayısı görülen,59 kişinin vefat ettiği ve adı büyük şehirlerle birlikte anılan Zongıuldak'ta 16 Mayıs Perşembe günü itibari ile vaka sayısı ve Vefat sayısının 0 olarak açıklanması alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını göstermeye başladığı şeklinde yorumlandı. Yine 16 Mayıs Cumartesi günü itibari ile Koronavirüs(Covid-19) salgınından ötürü hastanelerin yoğun bakım servisinde tedavi gören yurttaş sayısı 10 kişi iken entübe durumda solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tedavi görenlerin sayısı 5 kişi olarak açıklandı. Günlük 205 kişinin testinin yapıldığı 16 Mayıs Cumartesi günü itibari ile iyileşen hasta sayısı 6 kişi iken bu güne kadar toplam iyileşen sayısı 539 kişi olarak açıklandı. Zonguldak'ta bu güne kadar 10.066 kişiye Koronavirüs (Covid-19) testi yapıldığını açıklayan yetkililer, açıklanan umut verici rakamların ötürü yurttaşların rehavete kapılmamalarını ve alınan önlemlere harfiyen uymaya devam etmelerini aksi taktirde tablonun olumsuz yönde eski şekline hızla dönebileceğini ifade ettiler. 
Rehavete kapılmak yok!

Zonguldak'ta 16 Mayıs Cumartesi günü itibari ile Koronavirüs (covid-19) rakamlarını içeren tablo gelecek güzel günlere dair umutları yeşertmeye devam etti..

Bu güne kadar 759 Koronavirüs vaka sayısı görülen,59 kişinin vefat ettiği ve adı büyük şehirlerle birlikte anılan Zongıuldak'ta 16 Mayıs Perşembe günü itibari ile vaka sayısı ve Vefat sayısının 0 olarak açıklanması alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını göstermeye başladığı şeklinde yorumlandı. Yine 16 Mayıs Cumartesi günü itibari ile Koronavirüs(Covid-19) salgınından ötürü hastanelerin yoğun bakım servisinde tedavi gören yurttaş sayısı 10 kişi iken entübe durumda solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tedavi görenlerin sayısı 5 kişi olarak açıklandı.

Günlük 205 kişinin testinin yapıldığı 16 Mayıs Cumartesi günü itibari ile iyileşen hasta sayısı 6 kişi iken bu güne kadar toplam iyileşen sayısı 539 kişi olarak açıklandı.

Zonguldak'ta bu güne kadar 10.066 kişiye Koronavirüs (Covid-19) testi yapıldığını açıklayan yetkililer, açıklanan umut verici rakamların ötürü yurttaşların rehavete kapılmamalarını ve alınan önlemlere harfiyen uymaya devam etmelerini aksi taktirde tablonun olumsuz yönde eski şekline hızla dönebileceğini ifade ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.