Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZGC’DE BAYRAMLAŞMA

Zonguldak 01.08.2014 - 12:50, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7233+ kez okundu.
 

ZGC’DE BAYRAMLAŞMA

Zonguldaklı gazeteciler ve ilçe gazeteci örgütleri ZGC ‘de bayramlaşma ’da bir araya geldi.
Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin dini bayramlarda geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma programı, Ramazan Bayramının ikinci günü 13:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşti.  Kalabalık bir gazeteci grubunun katıldığı bayramlaşma programında, gazeteciler birbiri ile sohbet ederek ,hem özlem giderdiler ,hem de fikir alışverişinde bulundular. Zonguldak’ın ilçelerinden de gazetecilerin katıldığı program akşam saatlerinde sona erdi. ZGC başkan ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen bayram törenin de gelen gazetecilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.  Yapılan bayramlaşma törenine ZGC Başkanı Derya Akbıyık, ZGC Onur kurulu başkanı Şaban Yılmaz ,ZGC ikinci başkanları Ali Cinal ,Seçkin Kıraslan, İsmet Keskin (TGF YİK üyesi ), EGD başkanı ve ZGC genel sekreteri  İ. Necati Günay, KGC Başkanı ve ZGC genel kurul üyesi Tansel Kardeş, Zonguldak il merkezinden  ve Ereğli ,Kozlu ve Kilimli ilçelerinden gazeteciler katıldı.  ZGC Başkanı Akbıyık ,yaptığı konuşmada, ‘Bayramlar birlik ,beraberlik ve mutlu ,güzel günlerin başlangıcıdır. ZGC olarak il geneli tüm gazetecilerin her türlü sorunları ile birebir ilgileniyoruz. Bizler gazetecilere her zaman sahip çıkar, onları korur ve kollarız. Onlarda gazeteciler örgütlerine her zaman sahip çıkarak, saygılı olmalıdırlar. ZGC olarak tüm ilçe dernekleri ile işbirliğimiz vardır. Ve bu işbirliği büyüyerek devam edecektir. Ayrıca ülke geneli tüm kamu ,kurum ve kuruluşlarla diyalog ve temaslarımız sürecektir.’ dedi.  EGD Başkanı Günay ise, ‘Cemiyet bizler için önem arz etmektedir. Bizi ülkeye açan kapı her zaman ZGC olmuştur. Bugün EGD ‘de ülke çapında gazeteci örgütleri ile işbirliği ve diyalog halindedir. İlin en büyük ilçe derneğinin başkanlığı görevini sürdürüyoruz. Gazete sayısı bakımından da en zengin ilçeyiz.’ dedi.  Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş ise yaptığı konuşmada, ‘ZGC bayramlaşma töreninde bir araya geldik. Bu birlikteliğin içinde olmaktan mutluyuz. Kozlu ilçemizde yeni kurulan bir Cemiyetiz. Bu açıdan yaptığımız çalışmalar daha çok yeni. Önümüzde uzun yol var. Bu yolda Zonguldak olsun, ilçe gazeteciler dernekleri olsun hep bir arada birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceğiz. dedi.   Bayramlaşma töreni çekilen fotoğraflarla sona erdi.
Zonguldaklı gazeteciler ve ilçe gazeteci örgütleri ZGC ‘de bayramlaşma ’da bir araya geldi.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin dini bayramlarda geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma programı, Ramazan Bayramının ikinci günü 13:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşti.

 Kalabalık bir gazeteci grubunun katıldığı bayramlaşma programında, gazeteciler birbiri ile sohbet ederek ,hem özlem giderdiler ,hem de fikir alışverişinde bulundular.

Zonguldak’ın ilçelerinden de gazetecilerin katıldığı program akşam saatlerinde sona erdi.

ZGC başkan ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen bayram törenin de gelen gazetecilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 Yapılan bayramlaşma törenine ZGC Başkanı Derya Akbıyık, ZGC Onur kurulu başkanı Şaban Yılmaz ,ZGC ikinci başkanları Ali Cinal ,Seçkin Kıraslan, İsmet Keskin (TGF YİK üyesi ), EGD başkanı ve ZGC genel sekreteri  İ. Necati Günay, KGC Başkanı ve ZGC genel kurul üyesi Tansel Kardeş, Zonguldak il merkezinden  ve Ereğli ,Kozlu ve Kilimli ilçelerinden gazeteciler katıldı.

 ZGC Başkanı Akbıyık ,yaptığı konuşmada, ‘Bayramlar birlik ,beraberlik ve mutlu ,güzel günlerin başlangıcıdır. ZGC olarak il geneli tüm gazetecilerin her türlü sorunları ile birebir ilgileniyoruz. Bizler gazetecilere her zaman sahip çıkar, onları korur ve kollarız.

Onlarda gazeteciler örgütlerine her zaman sahip çıkarak, saygılı olmalıdırlar.

ZGC olarak tüm ilçe dernekleri ile işbirliğimiz vardır. Ve bu işbirliği büyüyerek devam edecektir. Ayrıca ülke geneli tüm kamu ,kurum ve kuruluşlarla diyalog ve temaslarımız sürecektir.’ dedi.

 EGD Başkanı Günay ise, ‘Cemiyet bizler için önem arz etmektedir.

Bizi ülkeye açan kapı her zaman ZGC olmuştur.

Bugün EGD ‘de ülke çapında gazeteci örgütleri ile işbirliği ve diyalog halindedir. İlin en büyük ilçe derneğinin başkanlığı görevini sürdürüyoruz. Gazete sayısı bakımından da en zengin ilçeyiz.’ dedi.

 Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş ise yaptığı konuşmada, ‘ZGC bayramlaşma töreninde bir araya geldik.

Bu birlikteliğin içinde olmaktan mutluyuz. Kozlu ilçemizde yeni kurulan bir Cemiyetiz. Bu açıdan yaptığımız çalışmalar daha çok yeni. Önümüzde uzun yol var. Bu yolda Zonguldak olsun, ilçe gazeteciler dernekleri olsun hep bir arada birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceğiz. dedi.

 

Bayramlaşma töreni çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.