Sitenin sağında bir giydirme reklam

YILIN İLK MECLİSİ TOPLANDI

Kozlu 12.01.2024 - 08:22, Güncelleme: 12.01.2024 - 08:22 2816+ kez okundu.
 

YILIN İLK MECLİSİ TOPLANDI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Meclisi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında 8 Ocak 2024 Pazartesi günü yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Meclisi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında 8 Ocak 2024 Pazartesi günü yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen yılın ilk toplantısına, İyi Parti’den ve Meclis üyeliğinden istifa eden Nizamettin Aydın’ın yerine İyi Parti kadrolarından Meclis Başvurusu yapan fakat ardından partisinden istifa ederek CHP saflarına katılan Cafer Ercan meclis üyesi olarak katılım sağladı. 11 Gündem maddesinin görüşüldüğü Ocak ayı Meclis toplantısının ilk oturumunda Yoklama ve açılışa müteakip gündem maddeleri okunarak, bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 5. Maddesi olarak görüşülen Denetim Komisyonu üye seçimi yapılması maddesi gereğince kapalı zarf usulü yapılan oylamada, Ak Parti’den Hasan Bayram, Şennur Danış, Ümit Karaarslan, CHP’den Cahit Kılıç ve bağımsız Meclis Üyesi Bahattin Topal Denetim Komisyonu üyeliklerine seçildiler. Gündemin 6. Maddesi olarak görüşülen 2024 yılında meclis başkanı ve üyelerine ödenecek huzur hakları ile ilgili madde bütçe komisyonuna sevk edildi. Gündemin 7. Maddesi olarak görüşülen İYİ Partili Nizamettin Aydın’ın istifası nedeniyle boşalan Bütçe Komisyonu üyeliği için verilen önerge için yapılan oylamada CHP’li meclis üyesi Kadir Çetin oy birliği ile Bütçe Komisyonu üyeliğine seçildi. Gündemin 8. Maddesi olarak görüşülen 2024 yılında İtfaiye ve Zabıta personeline ödenecek maktu çalışma ücretlerinin belirlenmesine yönelik madde oy birliği ile bütçe komisyonuna sevk edildi. Gündemin 9. Maddesi olarak görüşülen Merkez mahallesinde Kozlu Belediyesi tarafından yaptırılan spor tesisinin Topbaşı Spor Kulübüne tahsis edilmesi ile talep oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 10. Maddesi olarak görüşülen mahalle ismi değişikliğine dair talep ileriki tarihte görüşülmek üzere geri çekildi. Gündemin 11. Maddesi olarak görüşülen hibe şirket ile ilgili talep görüşülmek üzere bütçe komisyonuna sevk edildi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Meclisi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında 8 Ocak 2024 Pazartesi günü yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Meclisi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında 8 Ocak 2024 Pazartesi günü yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen yılın ilk toplantısına, İyi Parti’den ve Meclis üyeliğinden istifa eden Nizamettin Aydın’ın yerine İyi Parti kadrolarından Meclis Başvurusu yapan fakat ardından partisinden istifa ederek CHP saflarına katılan Cafer Ercan meclis üyesi olarak katılım sağladı.

11 Gündem maddesinin görüşüldüğü Ocak ayı Meclis toplantısının ilk oturumunda Yoklama ve açılışa müteakip gündem maddeleri okunarak, bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 5. Maddesi olarak görüşülen Denetim Komisyonu üye seçimi yapılması maddesi gereğince kapalı zarf usulü yapılan oylamada, Ak Parti’den Hasan Bayram, Şennur Danış, Ümit Karaarslan, CHP’den Cahit Kılıç ve bağımsız Meclis Üyesi Bahattin Topal Denetim Komisyonu üyeliklerine seçildiler.

Gündemin 6. Maddesi olarak görüşülen 2024 yılında meclis başkanı ve üyelerine ödenecek huzur hakları ile ilgili madde bütçe komisyonuna sevk edildi.

Gündemin 7. Maddesi olarak görüşülen İYİ Partili Nizamettin Aydın’ın istifası nedeniyle boşalan Bütçe Komisyonu üyeliği için verilen önerge için yapılan oylamada CHP’li meclis üyesi Kadir Çetin oy birliği ile Bütçe Komisyonu üyeliğine seçildi.

Gündemin 8. Maddesi olarak görüşülen 2024 yılında İtfaiye ve Zabıta personeline ödenecek maktu çalışma ücretlerinin belirlenmesine yönelik madde oy birliği ile bütçe komisyonuna sevk edildi.

Gündemin 9. Maddesi olarak görüşülen Merkez mahallesinde Kozlu Belediyesi tarafından yaptırılan spor tesisinin Topbaşı Spor Kulübüne tahsis edilmesi ile talep oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 10. Maddesi olarak görüşülen mahalle ismi değişikliğine dair talep ileriki tarihte görüşülmek üzere geri çekildi.

Gündemin 11. Maddesi olarak görüşülen hibe şirket ile ilgili talep görüşülmek üzere bütçe komisyonuna sevk edildi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.