Sitenin sağında bir giydirme reklam

YENİDEN REFAH PARTİSİ KOZLU İLÇE BAŞKANLIĞINA BİLAL KORKMAZ ATANDI

Siyaset 26.06.2020 - 08:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7379+ kez okundu.
 

YENİDEN REFAH PARTİSİ KOZLU İLÇE BAŞKANLIĞINA BİLAL KORKMAZ ATANDI

Yeniden Refah Partisi Kozlu İlçe Başkanlığına Kozlu’da İnşaat Malzemeleri satışı yapan genç iş adamı Bilal Korkmaz atandı.
Yeniden Refah Partisi Kozlu İlçe Başkanlığına Kozlu’da İnşaat Malzemeleri satışı yapan genç iş adamı Bilal Korkmaz atandı. Bilal Korkmaz'a mazbatasını teslim eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı Zonguldak'ta ve Türkiye de birinci parti olacaklarını ve Genel Başkanları Fatih Erbakan'ı Başkan yapacaklarını ifade etti. Zonguldak Yeniden Refah Partisi Kozlu  İlçe Başkanı olarak atanan Bilal Korkmaz için parti binasında mazbata töreni düzenlendi.  Korkmaz, mazbatasını İl Başkanı Necdet Sarı'nın elinden aldı.   SARI: BİLAL KORKMAZ VE EKİBİNE GÜVENİYORUZ Mazbata töreninde açıklamada bulunan İl Başkanı Necdet Sarı; Yapılacak ilk seçimde yeniden Refah partili Zonguldak'ta ve Türkiye'de 1.Parti yapacaklarını ve Fatih Erbakan'ı Başkan yapacaklarını dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Bugün burada Kozlu ilçe başkanlığımızın görevlendirmesini yapıyoruz. Kozlu da kuruluşumuzu yaptık belli bir çalışma ortamına girdik ama bundan sonra da daha da hareketi bulabilmek için Kozlu‘yu daha güzel şekilde kucaklayabilmek, Zonguldak'ta Yeniden Refah Partisi'ni birinci sıraya taşıyacak bir ekip kurmak istedik. Elbette ki gayemiz Kozlu'muzu en güzel şekilde belediyecilik anlayışına kavuşturmak, Zonguldak'ımızı en güzel şekilde belediyecilik anlayışına kavuşturmak, onun ötesinde de Yeniden Refah Partisi'ni Zonguldak ve tüm ilçelerimizde birinci parti yaparak Zonguldak'ı bu zamana kadar bu olumsuz durumdan kurtarmaya gayret edeceğiz. Bu noktada Kozlu ve merkezi elbette ki bu işin ateşleyicisi olacaktır. Allah nasip ederse Kozlu'dan ve Merkez ilçemizden ki Kozlu ilçe başkanımız Bilal Korkmaz kardeşimizden çok umutluyuz. Burada Allah yar ve yardımcısı olsun ,çok zor bir görevi bu zor zamanlarda üzerine aldı, ama biz kadrosuyla yanında bulunan arkadaşlarıyla bu işi başaracağına kanaat getirdik ve inanıyoruz inşallah.Bu dava zaten her zaman isimsiz kahramanlar sayesinde bir araya gelmiştir. İnşallah önümüzdeki günlerde de yapılacak en kısa en yakın zamandaki seçimde partimizi inşallah birinci Parti yapacağız ve hedefimiz Fatih Erbakan'ı başkan olarak Türkiye'nin başına inşallah getireceğiz. Biz Zonguldak teşkilatı olarak tüm ilçelerimizde teşkilatlandık. Allah'ın izniyle bir, bir buçuk sene içerisinde teşkilatlarımızı oluşturduk ve seçime girmeye hak kazanan bir siyasi parti durumuna geldik" KORKMAZ: BUNDAN SONRA KOZLU'DA BİZ DE VARIZ. Kozlu İlçe Başkanı Bilal Korkmaz, herkese teşekkür ederek, partisini en iyi yerlere taşımak için ekibiyle birlikte en iyi mücadeleyi vereceklerini söyledi. Kozlu ilçe başkanı Bilal Korkmaz da yaptığı konuşmada,  beni bu göreve layık gören Sn. Genel Başkanımıza sayın il başkanımıza, il yönetimindeki değerli başkanlarım ve benim buraya gelmeme vesile olan Kozlu esnafına Kozlu halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra Kozlu'da biz de varız. Yeniden Refah Partisi olarak bütün insanları kucaklayarak dan İnşallah hep beraber aynı yolda hak yolunda yürümeye hazırız diyoruz
Yeniden Refah Partisi Kozlu İlçe Başkanlığına Kozlu’da İnşaat Malzemeleri satışı yapan genç iş adamı Bilal Korkmaz atandı.

Yeniden Refah Partisi Kozlu İlçe Başkanlığına Kozlu’da İnşaat Malzemeleri satışı yapan genç iş adamı Bilal Korkmaz atandı.

Bilal Korkmaz'a mazbatasını teslim eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı Zonguldak'ta ve Türkiye de birinci parti olacaklarını ve Genel Başkanları Fatih Erbakan'ı Başkan yapacaklarını ifade etti.

Zonguldak Yeniden Refah Partisi Kozlu  İlçe Başkanı olarak atanan Bilal Korkmaz için parti binasında mazbata töreni düzenlendi.  Korkmaz, mazbatasını İl Başkanı Necdet Sarı'nın elinden aldı.  

SARI: BİLAL KORKMAZ VE EKİBİNE GÜVENİYORUZ

Mazbata töreninde açıklamada bulunan İl Başkanı Necdet Sarı; Yapılacak ilk seçimde yeniden Refah partili Zonguldak'ta ve Türkiye'de 1.Parti yapacaklarını ve Fatih Erbakan'ı Başkan yapacaklarını dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Bugün burada Kozlu ilçe başkanlığımızın görevlendirmesini yapıyoruz. Kozlu da kuruluşumuzu yaptık belli bir çalışma ortamına girdik ama bundan sonra da daha da hareketi bulabilmek için Kozlu‘yu daha güzel şekilde kucaklayabilmek, Zonguldak'ta Yeniden Refah Partisi'ni birinci sıraya taşıyacak bir ekip kurmak istedik. Elbette ki gayemiz Kozlu'muzu en güzel şekilde belediyecilik anlayışına kavuşturmak, Zonguldak'ımızı en güzel şekilde belediyecilik anlayışına kavuşturmak, onun ötesinde de Yeniden Refah Partisi'ni Zonguldak ve tüm ilçelerimizde birinci parti yaparak Zonguldak'ı bu zamana kadar bu olumsuz durumdan kurtarmaya gayret edeceğiz. Bu noktada Kozlu ve merkezi elbette ki bu işin ateşleyicisi olacaktır. Allah nasip ederse Kozlu'dan ve Merkez ilçemizden ki Kozlu ilçe başkanımız Bilal Korkmaz kardeşimizden çok umutluyuz. Burada Allah yar ve yardımcısı olsun ,çok zor bir görevi bu zor zamanlarda üzerine aldı, ama biz kadrosuyla yanında bulunan arkadaşlarıyla bu işi başaracağına kanaat getirdik ve inanıyoruz inşallah.Bu dava zaten her zaman isimsiz kahramanlar sayesinde bir araya gelmiştir. İnşallah önümüzdeki günlerde de yapılacak en kısa en yakın zamandaki seçimde partimizi inşallah birinci Parti yapacağız ve hedefimiz Fatih Erbakan'ı başkan olarak Türkiye'nin başına inşallah getireceğiz. Biz Zonguldak teşkilatı olarak tüm ilçelerimizde teşkilatlandık. Allah'ın izniyle bir, bir buçuk sene içerisinde teşkilatlarımızı oluşturduk ve seçime girmeye hak kazanan bir siyasi parti durumuna geldik"

KORKMAZ: BUNDAN SONRA KOZLU'DA BİZ DE VARIZ.

Kozlu İlçe Başkanı Bilal Korkmaz, herkese teşekkür ederek, partisini en iyi yerlere taşımak için ekibiyle birlikte en iyi mücadeleyi vereceklerini söyledi. Kozlu ilçe başkanı Bilal Korkmaz da yaptığı konuşmada,  beni bu göreve layık gören Sn. Genel Başkanımıza sayın il başkanımıza, il yönetimindeki değerli başkanlarım ve benim buraya gelmeme vesile olan Kozlu esnafına Kozlu halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra Kozlu'da biz de varız. Yeniden Refah Partisi olarak bütün insanları kucaklayarak dan İnşallah hep beraber aynı yolda hak yolunda yürümeye hazırız diyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.