Sitenin sağında bir giydirme reklam

YENİ ÖĞRETİM YILI SALGININ GÖLGESİNDE BAŞLADI

Kozlu 24.09.2020 - 23:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8459+ kez okundu.
 

YENİ ÖĞRETİM YILI SALGININ GÖLGESİNDE BAŞLADI

2020-2021 eğitim-öğretim yılı 21 Eylül Pazartesi günü, tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) salgını önlemleri çerçevesinde başladı
2020-2021 eğitim-öğretim yılı 21 Eylül Pazartesi günü, tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) salgını önlemleri çerçevesinde başladı. Kozlu İlçesi’nde Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tüm okullar dezenfekte edilirken, maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek; öğretmen, öğrenciler ve velilerin salgına karşı korunduğu gözlerden kaçmadı. Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde 2020-2021 Eğitim ve öğretim Yılının ilk ders zili çalarak, yüz yüze eğitim başladı. Bakanlık tarafından belirtilen esaslar çerçevesinde okullarına gelen ana sınıfı ve 1’nci sınıf öğrencileri hijyenik ve seyredilmiş sınıflarda ilk derslerini yaptılar. Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahsur Gök, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında başlayan yüz yüze eğitimde öğretmen, öğrenci ve velilerin heyecanına ortak oldular.
2020-2021 eğitim-öğretim yılı 21 Eylül Pazartesi günü, tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) salgını önlemleri çerçevesinde başladı

2020-2021 eğitim-öğretim yılı 21 Eylül Pazartesi günü, tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) salgını önlemleri çerçevesinde başladı.

Kozlu İlçesi’nde Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tüm okullar dezenfekte edilirken, maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek; öğretmen, öğrenciler ve velilerin salgına karşı korunduğu gözlerden kaçmadı.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde 2020-2021 Eğitim ve öğretim Yılının ilk ders zili çalarak, yüz yüze eğitim başladı. Bakanlık tarafından belirtilen esaslar çerçevesinde okullarına gelen ana sınıfı ve 1’nci sınıf öğrencileri hijyenik ve seyredilmiş sınıflarda ilk derslerini yaptılar.

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahsur Gök, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında başlayan yüz yüze eğitimde öğretmen, öğrenci ve velilerin heyecanına ortak oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.