Sitenin sağında bir giydirme reklam

YALAN HABERLER KOZLU’YU YIPRATMAK AMAÇLI

Kozlu 19.02.2022 - 20:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6753+ kez okundu.
 

YALAN HABERLER KOZLU’YU YIPRATMAK AMAÇLI

İtibar cellatlarına teslim olmayacağız.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde, kardeşi Belediye Meclis Üyesi Deniz Yayalar ile birlikte Yayalar Petrol, Lemariz Restaurant ve İnşaat sektöründe çeşitli yatırımları bulunan iş adamı Bora Yayalar, son günlerde gündeme gelen ancak kendilerinin hiçbir dahli olmayan olaylar ile ilgili belirli kişi ve çevreler tarafından ticari itibarlarını zedelemek amacıyla çeşitli yerel basın organlarında çıkan asılsız haberlerin kendilerinden öte her geçen gün büyüyen gelişen Zonguldak’ın yıldızı konumuna gelen Kozlu İlçesine zarar vermek amaçlı olduğunu dile getirerek amaçları Kozlu’ya ve Kozlu’ya yatırım yapan iyi niyetli iş insanlarına zarar vermek olan itibar cellatlarına teslim olmayacağız dedi. Bora Yayalar, kardeşi Deniz Yayalar’ın siyasi konumundan dolayı özellikle bu tür sansasyon olaylardan uzak kalmaya çalıştığını, kendisinin ise ticari işlerini takip etmekten ve Kozlu’ya katma değer kazandırmaktan başka bir çabası olmamasına rağmen, asılsız kaynağı belli olmayan haberler ile yıpratılmaya çalışıldıklarını dile getirdi. Bora Yayalar; Bu asılsız, yalan haberlere en büyük örnek geçtiğimiz günlerde Aquapark’ın otaparkı önünde çıkan kavganın kendi işletmelerinde olmuş gibi gösterilmeye çalışılıp ardından tamamı yalan ve iftira olan kendilerine ait Akaryakıt İstasyonunun kurşunlandığı iddiasının sorumsuzca bazı yerel gazete ve yayın organlarında haber adı altında kamuoyunda olumsuz algı oluşturmaya yönelik yayınlanmasıdır. Amacı kamuoyunun haber alma ihtiyacına hizmet eden, toplumu doğru bilgilendiren kıymetli basın mensuplarını tenzih ederek, bu asılsız haberlerden rant devşirmeye çalışan gazeteci kılıklı itibar cellatlarının ne Kozlu’yu ne de Yayalar ailesini yıpratmalarına izin vermeyeceğiz. Mücadelemizi her zaman olduğu gibi yasal çerçevede sürdüreceğiz. Yalan ve iftira kaynaklı, ticari itibarımızı ve Kozlu’yu yıpratmaya yönelik yayınlara ve muhataplarına karşı hukuki işlemler başlatılmıştır.’ Şeklinde konuştu.
İtibar cellatlarına teslim olmayacağız.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde, kardeşi Belediye Meclis Üyesi Deniz Yayalar ile birlikte Yayalar Petrol, Lemariz Restaurant ve İnşaat sektöründe çeşitli yatırımları bulunan iş adamı Bora Yayalar, son günlerde gündeme gelen ancak kendilerinin hiçbir dahli olmayan olaylar ile ilgili belirli kişi ve çevreler tarafından ticari itibarlarını zedelemek amacıyla çeşitli yerel basın organlarında çıkan asılsız haberlerin kendilerinden öte her geçen gün büyüyen gelişen Zonguldak’ın yıldızı konumuna gelen Kozlu İlçesine zarar vermek amaçlı olduğunu dile getirerek amaçları Kozlu’ya ve Kozlu’ya yatırım yapan iyi niyetli iş insanlarına zarar vermek olan itibar cellatlarına teslim olmayacağız dedi.

Bora Yayalar, kardeşi Deniz Yayalar’ın siyasi konumundan dolayı özellikle bu tür sansasyon olaylardan uzak kalmaya çalıştığını, kendisinin ise ticari işlerini takip etmekten ve Kozlu’ya katma değer kazandırmaktan başka bir çabası olmamasına rağmen, asılsız kaynağı belli olmayan haberler ile yıpratılmaya çalışıldıklarını dile getirdi.

Bora Yayalar; Bu asılsız, yalan haberlere en büyük örnek geçtiğimiz günlerde Aquapark’ın otaparkı önünde çıkan kavganın kendi işletmelerinde olmuş gibi gösterilmeye çalışılıp ardından tamamı yalan ve iftira olan kendilerine ait Akaryakıt İstasyonunun kurşunlandığı iddiasının sorumsuzca bazı yerel gazete ve yayın organlarında haber adı altında kamuoyunda olumsuz algı oluşturmaya yönelik yayınlanmasıdır.

Amacı kamuoyunun haber alma ihtiyacına hizmet eden, toplumu doğru bilgilendiren kıymetli basın mensuplarını tenzih ederek, bu asılsız haberlerden rant devşirmeye çalışan gazeteci kılıklı itibar cellatlarının ne Kozlu’yu ne de Yayalar ailesini yıpratmalarına izin vermeyeceğiz.

Mücadelemizi her zaman olduğu gibi yasal çerçevede sürdüreceğiz. Yalan ve iftira kaynaklı, ticari itibarımızı ve Kozlu’yu yıpratmaya yönelik yayınlara ve muhataplarına karşı hukuki işlemler başlatılmıştır.’ Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.