Sitenin sağında bir giydirme reklam

VATANDAŞ BELEDİYE HİZMETLERİNDEN MEMNUN

Kozlu 15.10.2020 - 14:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4394+ kez okundu.
 

VATANDAŞ BELEDİYE HİZMETLERİNDEN MEMNUN

Kozlu Belediyesi’nin, alt yapı, üst yapı, temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmaları vatandaşta memnuniyet yaratıyor.
Kozlu Belediyesi tüm ekonomik sıkıntılara rağmen ve içinden geçtiğimiz Koronavirüs Salgını ile mücadele döneminde dahi Altyapı gibi vatandaşa yönelik kalıcı ve temel hizmetleri aksatmadan sürdürüyor. Bir yandan şehir merkezindeki ve mahallelerdeki sorunlu kanalizasyon boruları değiştirilerek kalıcı yeni bir hat döşenmesi çalışmaları devam ederken, diğer yandan Akmercan şirketi ile yapılan çalışmalar sonucu Kozlu’da daha fazla kullanıcıya ulaştırmak amacı ile mahallerdeki Doğalgaz boru hattı çalışmaları duraksızın devam ediyor. Kazı ve tesisat hattı döşeme çalışmalarında vatandaşın mağdur edilmemesi için ekiplere özel talimat veren Kozlu belediye Başkanı Ali Bektaş, bizzat kendisi sık sık çalışmaları kontrol etmekten de geri kalmıyor. Alt yapı çalışmalarının haricinde Kozlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler park bahçelerin kışa girmeden önceki bakım ve onarımlarını aralıksız sürdürürlerken Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerinin eskiyen çöp koyteynerlerinin yenilenmesinden ilaçlamaya değin tüm çalışmalarını azami hassasiyet ve sorumluluk bilinci içerisinde sürdürmeleri halkta büyük memnuniyet yaratıyor.(BKH)
Kozlu Belediyesi’nin, alt yapı, üst yapı, temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmaları vatandaşta memnuniyet yaratıyor.
Kozlu Belediyesi tüm ekonomik sıkıntılara rağmen ve içinden geçtiğimiz Koronavirüs Salgını ile mücadele döneminde dahi Altyapı gibi vatandaşa yönelik kalıcı ve temel hizmetleri aksatmadan sürdürüyor.
Bir yandan şehir merkezindeki ve mahallelerdeki sorunlu kanalizasyon boruları değiştirilerek kalıcı yeni bir hat döşenmesi çalışmaları devam ederken, diğer yandan Akmercan şirketi ile yapılan çalışmalar sonucu Kozlu’da daha fazla kullanıcıya ulaştırmak amacı ile mahallerdeki Doğalgaz boru hattı çalışmaları duraksızın devam ediyor. Kazı ve tesisat hattı döşeme çalışmalarında vatandaşın mağdur edilmemesi için ekiplere özel talimat veren Kozlu belediye Başkanı Ali Bektaş, bizzat kendisi sık sık çalışmaları kontrol etmekten de geri kalmıyor.
Alt yapı çalışmalarının haricinde Kozlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler park bahçelerin kışa girmeden önceki bakım ve onarımlarını aralıksız sürdürürlerken Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerinin eskiyen çöp koyteynerlerinin yenilenmesinden ilaçlamaya değin tüm çalışmalarını azami hassasiyet ve sorumluluk bilinci içerisinde sürdürmeleri halkta büyük memnuniyet yaratıyor.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.