Sitenin sağında bir giydirme reklam

Varol Demirköse mazbata aldı

Siyaset 22.10.2020 - 01:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3118+ kez okundu.
 

Varol Demirköse mazbata aldı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 18 Ekim Pazar günü yapılan kongresinde yeniden İl Başkanlığına seçilen Varol Demirköse mazbatasını aldı. İl yönetimi ile birlikte Zonguldak Adliyesi'ne gelen Varol Demirköse, mazbatasını İlçe Seçim Memuru İlker Türkmen'in elinden aldı.   İl Başkanı Varol demirköse yaptığı açıklamada,  "milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatının 13'ünde olağan il Kongresi yapılmıştır. Biz kongremizi tamamladık. Bu süreçten sonra genel başkanı Devlet Bahçeli beyefendinin önce ülkem ve milletim sonra partim ilkesine bağlı kalarak Cumhur ittifakı ruhunu koruyarak yapıcı onarıcı yol gösterir bir siyaset anlayışı ile halkımızın bütün sorunlarına çözüm bulacağız. Biz halka hizmeti  hakka hizmet görenek görevimizin başındayız. Ben şu anda bütün  yönetim kurulu üyeleri ilçe teşkilatları var. Her kademesinde görev alan arkadaşlarıma teşekkür ederim, sağ olasın abi varolsunlar. Kongremiz Zonguldak için ülkemiz için hayırlı olsun diliyorum "dedi
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 18 Ekim Pazar günü yapılan kongresinde yeniden İl Başkanlığına seçilen Varol Demirköse mazbatasını aldı.
İl yönetimi ile birlikte Zonguldak Adliyesi'ne gelen Varol Demirköse, mazbatasını İlçe Seçim Memuru İlker Türkmen'in elinden aldı.
 
İl Başkanı Varol demirköse yaptığı açıklamada,  "milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatının 13'ünde olağan il Kongresi yapılmıştır. Biz kongremizi tamamladık. Bu süreçten sonra genel başkanı Devlet Bahçeli beyefendinin önce ülkem ve milletim sonra partim ilkesine bağlı kalarak Cumhur ittifakı ruhunu koruyarak yapıcı onarıcı yol gösterir bir siyaset anlayışı ile halkımızın bütün sorunlarına çözüm bulacağız. Biz halka hizmeti  hakka hizmet görenek görevimizin başındayız. Ben şu anda bütün  yönetim kurulu üyeleri ilçe teşkilatları var. Her kademesinde görev alan arkadaşlarıma teşekkür ederim, sağ olasın abi varolsunlar. Kongremiz Zonguldak için ülkemiz için hayırlı olsun diliyorum "dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.