Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ KABAN ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU

Gündem 08.06.2017 - 03:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6487+ kez okundu.
 

VALİ KABAN ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU

Zonguldak Valisi Ali Kaban ve eşi Neriman Kaban Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı Ihlamur ve Çınar Çocuk evlerinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarla iftar yaptı.İftarda İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi ve eşi Hatice Selvi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü ve İl Müdür Yardımcısı Gülüzar Yılmaz da hazır bulundu.

Zonguldak Valisi Ali Kaban ve eşi Neriman Kaban Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı Ihlamur ve Çınar Çocuk evlerinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarla iftar yaptı.
İftarda İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi ve eşi Hatice Selvi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü ve İl Müdür Yardımcısı Gülüzar Yılmaz da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.