Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Çınar Devrek MYO nu ziyaret etti

Devrek (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2018 - 22:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8132+ kez okundu.
 

Vali Çınar Devrek MYO nu ziyaret etti

Vali Ahmet Çınar öğrencilerle bir araya geldi. Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Devrek’te öğrencilerle bir araya geldi.
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya gelerek dünyada ve ülkedeki çeşitli konular üzerinde konferans verdi.Devrek MYO Toplantı Salonunda düzenlenen konferansta Çınar öğrenci ve diğer davetlilere, devlet kavramından, geçmişte devlet idaresi tarafından yapılan hatalardan, savaşlardan ve güncel konulardan bahsederek hayatın içinden örnekler verdi. Günümüz Türkiye’sinin birçok engeli aşarak, geçmişteki hastalıklı yapıdan kurtulduğunu ve artık eskisinden çok daha güçlü bir devlet olduğunun altını çizen Vali Çınar, öğrencilere de nasihatlerde bulunarak vatanı ve millet için çok çalışmaları gerektiğini hatırlattı. Konferans bitiminde Rektör Ali Azar tarafından ilçenin sembolü olan Devrek Bastonunu Vali Çınar’a hediye etti. Sunumun ardından üniversitenin Baston Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret ederek burada ilgililerden bilgiler aldı. Okul bahçesinde yüksekokul tarafından organize edilen ızgara hamsi ikramına katılan Çınar programın ardında Devrek’te ayrıldı. Düzenlenen programa; BEÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Azar, Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yıldırım Yörük Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı
Vali Ahmet Çınar öğrencilerle bir araya geldi. Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Devrek’te öğrencilerle bir araya geldi.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya gelerek dünyada ve ülkedeki çeşitli konular üzerinde konferans verdi.Devrek MYO Toplantı Salonunda düzenlenen konferansta Çınar öğrenci ve diğer davetlilere, devlet kavramından, geçmişte devlet idaresi tarafından yapılan hatalardan, savaşlardan ve güncel konulardan bahsederek hayatın içinden örnekler verdi. Günümüz Türkiye’sinin birçok engeli aşarak, geçmişteki hastalıklı yapıdan kurtulduğunu ve artık eskisinden çok daha güçlü bir devlet olduğunun altını çizen Vali Çınar, öğrencilere de nasihatlerde bulunarak vatanı ve millet için çok çalışmaları gerektiğini hatırlattı. Konferans bitiminde Rektör Ali Azar tarafından ilçenin sembolü olan Devrek Bastonunu Vali Çınar’a hediye etti. Sunumun ardından üniversitenin Baston Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret ederek burada ilgililerden bilgiler aldı. Okul bahçesinde yüksekokul tarafından organize edilen ızgara hamsi ikramına katılan Çınar programın ardında Devrek’te ayrıldı.

Düzenlenen programa; BEÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Azar, Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yıldırım Yörük Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.