Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.03.2024 - 22:04, Güncelleme: 06.03.2024 - 22:04 3245+ kez okundu.
 

VALİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 2023-2024 yılı genel asayiş ve güvenlik konularında değerlendirmede bulundu.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 2023-2024 yılı genel asayiş ve güvenlik konularında değerlendirmede bulundu. Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, İl Emniyet Müdür vekili Nejdet Çırak, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç’ta hazır bulundu. Vatandaşın can ve mal güvenliğinin  her şeyden daha önemli olduğunu ifade eden Vali Osman Hacıbektaşoğlu, “Denetimsiz bir şekilde üretim yapılmasını istemiyoruz. Bu konuda sürekli denetimler yapılıyor. Yapılan her ihbar  değerlendiriliyor” dedi. Hacıbektaşoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından dağıtılan ve son çıkan haberlerle gündeme gelen yardım kömürüyle ilgili olarak ise şunları söyledi: “Önümüzdeki yıl TTK, Zonguldak'ın kömürünü sağlayacak. İlk andan itibaren takip ediyoruz ve takip ediyorsunuz. Bu kömürlerin içinde özel bir firma yok. Yani bunu üreten, torbalayan, buraya getiren, taşıyan hepsi kamu işletmesi. Belli bir oran üzerinde değişik maddeler çıktı. Tek tek hepsine baktık. Evet bazı şeylerle birkaç gönderilen kamyondan taş oranı çıktı. Çuvallarımız paketlenmiş halde geliyor. O kişilere, tespit edilen yerlere hepsine ulaştık. O numuneleri aldık. Mağduriyetler giderildi. Önümüzdeki sene taşkömürü TTK verilecek."
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 2023-2024 yılı genel asayiş ve güvenlik konularında değerlendirmede bulundu.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 2023-2024 yılı genel asayiş ve güvenlik konularında değerlendirmede bulundu.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, İl Emniyet Müdür vekili Nejdet Çırak, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç’ta hazır bulundu.

Vatandaşın can ve mal güvenliğinin  her şeyden daha önemli olduğunu ifade eden Vali Osman Hacıbektaşoğlu,
“Denetimsiz bir şekilde üretim yapılmasını istemiyoruz. Bu konuda sürekli denetimler yapılıyor. Yapılan her ihbar  değerlendiriliyor” dedi.

Hacıbektaşoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından dağıtılan ve son çıkan haberlerle gündeme gelen yardım kömürüyle ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Önümüzdeki yıl TTK, Zonguldak'ın kömürünü sağlayacak. İlk andan itibaren takip ediyoruz ve takip ediyorsunuz. Bu kömürlerin içinde özel bir firma yok. Yani bunu üreten, torbalayan, buraya getiren, taşıyan hepsi kamu işletmesi. Belli bir oran üzerinde değişik maddeler çıktı. Tek tek hepsine baktık. Evet bazı şeylerle birkaç gönderilen kamyondan taş oranı çıktı. Çuvallarımız paketlenmiş halde geliyor. O kişilere, tespit edilen yerlere hepsine ulaştık. O numuneleri aldık. Mağduriyetler giderildi. Önümüzdeki sene taşkömürü TTK verilecek."

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.