Sitenin sağında bir giydirme reklam

UYGULAMA MEMNUNİYET YARATTI

Kozlu 03.12.2020 - 13:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4338+ kez okundu.
 

UYGULAMA MEMNUNİYET YARATTI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Fevzi Çakmak caddesi üzerinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait eski dükkanlar bir süre önce Belediye tarafından yıkılmıştı. Yıkılan dükkanların yerindeki alana seyyar balık satan balıkçıların yerleştirilmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Her köşe başında bir balık arabası görmekten ve balık kokusundan rahatsız olan vatandaşlar Kozlu Belediyesinin bu uygulaması ile seyyar balıkçıların mağdur edilmeden bir düzen getirilmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getirdiler. Cadde üzerinde işyeri bulunan esnaflar boş alana yerleştirilen seyyar balıkçıların caddeye bir hareket getirdiğini dile getirirken, seyyar balıkçılar, belediyenin uygulamasına saygı duyduklarını ancak inşaat molozları üzerindeki bir zeminde hizmet vermekte zorlandıklarını, hiç değilse kendilerine gösterilen ve ekmek parası için mücadele ettikleri alanın zeminine belediye tarafından bir beton dökülmesini talep ettiklerini dile getirdiler. (BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Fevzi Çakmak caddesi üzerinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait eski dükkanlar bir süre önce Belediye tarafından yıkılmıştı.
Yıkılan dükkanların yerindeki alana seyyar balık satan balıkçıların yerleştirilmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Her köşe başında bir balık arabası görmekten ve balık kokusundan rahatsız olan vatandaşlar Kozlu Belediyesinin bu uygulaması ile seyyar balıkçıların mağdur edilmeden bir düzen getirilmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getirdiler.
Cadde üzerinde işyeri bulunan esnaflar boş alana yerleştirilen seyyar balıkçıların caddeye bir hareket getirdiğini dile getirirken, seyyar balıkçılar, belediyenin uygulamasına saygı duyduklarını ancak inşaat molozları üzerindeki bir zeminde hizmet vermekte zorlandıklarını, hiç değilse kendilerine gösterilen ve ekmek parası için mücadele ettikleri alanın zeminine belediye tarafından bir beton dökülmesini talep ettiklerini dile getirdiler. (BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.