Sitenin sağında bir giydirme reklam

ULUPINAR,GÖKÇEBEY DEVLET HASTANESİ İÇİN GÖRÜŞTÜ.

Gökçebey 23.04.2016 - 03:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7310+ kez okundu.
 

ULUPINAR,GÖKÇEBEY DEVLET HASTANESİ İÇİN GÖRÜŞTÜ.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ile birlikte Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Murat Binici ile görüştü. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yaptığı açıklamada” 2016 yatırım programına alınan, Gökçebey İlçemizde yapılacak olan devlet hastanemiz 20 yataklı E sınıfı hastane olarak planlanmıştır. Biz bu hastanemizin bir üst sınıf olan 30 yataklı D sınıfı bir hastane olmasını istiyoruz.  Bunun İçin başkanlarımla birlikte sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcımız Murat Binici ile görüştük. Genel Müdürümüze talebimizi ilettik. Desteklerinden dolayı Genel Müdürümüze teşekkür ederim.” Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ile birlikte Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Murat Binici ile görüştü.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yaptığı açıklamada” 2016 yatırım programına alınan, Gökçebey İlçemizde yapılacak olan devlet hastanemiz 20 yataklı E sınıfı hastane olarak planlanmıştır. Biz bu hastanemizin bir üst sınıf olan 30 yataklı D sınıfı bir hastane olmasını istiyoruz.  Bunun İçin başkanlarımla birlikte sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcımız Murat Binici ile görüştük. Genel Müdürümüze talebimizi ilettik. Desteklerinden dolayı Genel Müdürümüze teşekkür ederim.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.