Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK TELEKOM MUHTARI İSYAN ETTİRDİ

Kozlu 03.12.2020 - 13:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4114+ kez okundu.
 

TÜRK TELEKOM MUHTARI İSYAN ETTİRDİ

 İçinde bulunduğumuz Salgın döneminde İnternet özellikle öğrenciler için zorunlu ihtiyaçtır! Çocuklarımızın eğitim hakkını hiçbir kurumun engellemeye hakkı yok! Kozlu Uzungüney Köyü olarak her ay alamadığımız internet hizmeti için Türk Telekom’a fatura ödemek canımıza yetti! Zonguldak Valimizden konuya müdahale etmesini istiyoruz.  Buna rağmen çözüm bulamazsak sorunun çözümü için Ankara’ya Cumhurbaşkanımıza kadar ulaşmakta kararlıyız!   Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Uzungüney Köyü Muhatarı Güray Aydoğmuş Türk Telekom yetkililerinin duyarsızlığına isyan etti. Özellikle Salgın döneminde öğrencilerin uzaktan eğitim gördükleri ve bu sebeple internete en çok ihtiyaçları olduğu bir dönemde köylerindeki internet hatlarının yetersizliği ve internet hizmeti alamadıklarına yönelik şikâyetlerini defalarca Türk Telekom Zonguldak Müdürlüğü’ne ileten Kozlu Uzungüney Köyü Muhtarı Güray Aydoğmuş aradan aylar geçmesine rağmen sorunun çözümlenmediğini dile getirdi. Köy halkından Türk Telekom abonesi olan birçok kişinin her ay hizmet bedeli faturalarını ödemelerine rağmen internet hizmeti aldıkları sürenin birkaç gün ile sınırlı olmaktan öteye gitmediğini dile getiren Muhtar Aydoğmuş, gerek yazılı gerek sözlü başvuru ve şikayetlerinin sonuçsuz kaldığını ifade etti. Türk Telekom yetkililerinin vermediği hizmetin her ay parasını alırken, hizmet alamadığını dile getiren köy abonelerine de alt yapı hizmetinin planlama ve zaman gerektirdiğini yakın süre içerisinde bunun mümkün görünmediğini ifade etmekten rahatsızlık duymamalarının hayret verici olduğunu ifade eden Muhtar Aydoğmuş, konuya Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın müdahale etmesini istedi. İçerisinde bulunduğumuz süreçte internetin keyfi bir kullanım aracı değil, özellikle öğrenciler için okul demek olduğunu, öğretmen demek olduğunu, bilgiye ulaşmak için zorunluluk olduğunu dile getiren muhtar hala sonuç alamamaları durumunda konuyu Ankara’ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kadar iletmekte kararlı olduklarını ifade etti. (BKH)
 İçinde bulunduğumuz Salgın döneminde İnternet özellikle öğrenciler için zorunlu ihtiyaçtır!
Çocuklarımızın eğitim hakkını hiçbir kurumun engellemeye hakkı yok!
Kozlu Uzungüney Köyü olarak her ay alamadığımız internet hizmeti için Türk Telekom’a fatura ödemek canımıza yetti!
Zonguldak Valimizden konuya müdahale etmesini istiyoruz. 
Buna rağmen çözüm bulamazsak sorunun çözümü için Ankara’ya Cumhurbaşkanımıza kadar ulaşmakta kararlıyız!
 
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Uzungüney Köyü Muhatarı Güray Aydoğmuş Türk Telekom yetkililerinin duyarsızlığına isyan etti.
Özellikle Salgın döneminde öğrencilerin uzaktan eğitim gördükleri ve bu sebeple internete en çok ihtiyaçları olduğu bir dönemde köylerindeki internet hatlarının yetersizliği ve internet hizmeti alamadıklarına yönelik şikâyetlerini defalarca Türk Telekom Zonguldak Müdürlüğü’ne ileten Kozlu Uzungüney Köyü Muhtarı Güray Aydoğmuş aradan aylar geçmesine rağmen sorunun çözümlenmediğini dile getirdi.
Köy halkından Türk Telekom abonesi olan birçok kişinin her ay hizmet bedeli faturalarını ödemelerine rağmen internet hizmeti aldıkları sürenin birkaç gün ile sınırlı olmaktan öteye gitmediğini dile getiren Muhtar Aydoğmuş, gerek yazılı gerek sözlü başvuru ve şikayetlerinin sonuçsuz kaldığını ifade etti.
Türk Telekom yetkililerinin vermediği hizmetin her ay parasını alırken, hizmet alamadığını dile getiren köy abonelerine de alt yapı hizmetinin planlama ve zaman gerektirdiğini yakın süre içerisinde bunun mümkün görünmediğini ifade etmekten rahatsızlık duymamalarının hayret verici olduğunu ifade eden Muhtar Aydoğmuş, konuya Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın müdahale etmesini istedi.
İçerisinde bulunduğumuz süreçte internetin keyfi bir kullanım aracı değil, özellikle öğrenciler için okul demek olduğunu, öğretmen demek olduğunu, bilgiye ulaşmak için zorunluluk olduğunu dile getiren muhtar hala sonuç alamamaları durumunda konuyu Ankara’ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kadar iletmekte kararlı olduklarını ifade etti. (BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.