Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK EĞİTİM-SEN KAMPANYAYA DESTEK 3 TABLET

29.10.2020 - 15:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4220+ kez okundu.
 

TÜRK EĞİTİM-SEN KAMPANYAYA DESTEK 3 TABLET

Türk Eğitim-sen Zonguldak Şube Başkanlığı'na bağlı kadın Komisyonu başkan ve üyeleri, Zonguldak Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Tableti olmayan kalmasın, uzat elini uzaktan eğitimde kaldır engeli" kampanyasına destek olmak için kendi aralarında topladığı paralar ile 3 adet tablet alarak kampanyaya destek oldular. Yapılan ziyarete Türk Eğitim Sen Zonguldak kadın komisyonları başkanı Songül Harbutoğlu Velioğlu, başkan yardımcısı Ebru Uçar Korumalı, başkan yardımcısı Şadiye Özdemir Çetin ve Zonguldak şube başkanı Şahin Ören katıldılar.  Komisyon Başkanı Songül Harbutoğlu Velioğlu yaptığı açıklamada: 'Çorbada bizimde tuzumuz olsun bir çocuğun bile uzaktan eğitimde engelini kaldırabilirsek ne mutlu bize. Ayrıca bu Kampanyayı düzenleyen valiliğimize ve milli eğitim müdürlüğümüze hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Komisyonumuz bundan sonra diğer konularda da Zonguldak ta çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak için çabalar devam edecektir’ dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun Türk Eğitim Sen Zonguldak Şubesi kadın komisyonlarının yaptıkları bu katkıdan dolayı çok duygulandığını ifade ederek şunları dile getirdi; Eğitim paydaşlarının bu sürece katılmasının anlamlı olduğunu eğitim camiasının büyük bir aile olduğunu ve bu zorlu sürecin de hep birlikte başarılı bir şekilde altından kalkılacağına  hiç şüphem yoktur. Türk Eğitim Sen kadın Komisyonu heyeti ne Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkürü bir borç bilirim çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.(BKH)

Türk Eğitim-sen Zonguldak Şube Başkanlığı'na bağlı kadın Komisyonu başkan ve üyeleri, Zonguldak Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Tableti olmayan kalmasın, uzat elini uzaktan eğitimde kaldır engeli" kampanyasına destek olmak için kendi aralarında topladığı paralar ile 3 adet tablet alarak kampanyaya destek oldular.

Yapılan ziyarete Türk Eğitim Sen Zonguldak kadın komisyonları başkanı Songül Harbutoğlu Velioğlu, başkan yardımcısı Ebru Uçar Korumalı, başkan yardımcısı Şadiye Özdemir Çetin ve Zonguldak şube başkanı Şahin Ören katıldılar.

 Komisyon Başkanı Songül Harbutoğlu Velioğlu yaptığı açıklamada: 'Çorbada bizimde tuzumuz olsun bir çocuğun bile uzaktan eğitimde engelini kaldırabilirsek ne mutlu bize. Ayrıca bu Kampanyayı düzenleyen valiliğimize ve milli eğitim müdürlüğümüze hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Komisyonumuz bundan sonra diğer konularda da Zonguldak ta çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak için çabalar devam edecektir’ dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun Türk Eğitim Sen Zonguldak Şubesi kadın komisyonlarının yaptıkları bu katkıdan dolayı çok duygulandığını ifade ederek şunları dile getirdi; Eğitim paydaşlarının bu sürece katılmasının anlamlı olduğunu eğitim camiasının büyük bir aile olduğunu ve bu zorlu sürecin de hep birlikte başarılı bir şekilde altından kalkılacağına  hiç şüphem yoktur. Türk Eğitim Sen kadın Komisyonu heyeti ne Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkürü bir borç bilirim çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.