Sitenin sağında bir giydirme reklam

TUBİM'DEN ANNE ADAYLARINA NARKOREHBER EĞİTİMİ VERİLDİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.05.2023 - 08:33, Güncelleme: 26.05.2023 - 08:33 6374+ kez okundu.
 

TUBİM'DEN ANNE ADAYLARINA NARKOREHBER EĞİTİMİ VERİLDİ

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü bugün Kozlu Anadolu Lisesinde Anne ve Anne adaylarına yönelik Narkorehber eğitimi düzenledi.
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü önceki gün Kozlu Anadolu Lisesinde Anne ve Anne adaylarına yönelik Narkorehber eğitimi düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği görevlileri tarafından Narkorehber faaliyeti kapsamında “En İyi Narkotik Polisi Anne” eğitimine katılan anne ve anne adaylarına uyuşturucu maddelerin zararları, uyuşturucu madde bağımlılığı ile UYUMA aplikasyonu hakkında bilgilendirmeler yapılmış, www.narkotikpolisianne.com internet sitesi anlatılmış ve eğitim konuları hakkında bilgilendirici broşürler dağıtıldı.  
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü bugün Kozlu Anadolu Lisesinde Anne ve Anne adaylarına yönelik Narkorehber eğitimi düzenledi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü önceki gün Kozlu Anadolu Lisesinde Anne ve Anne adaylarına yönelik Narkorehber eğitimi düzenledi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği görevlileri tarafından Narkorehber faaliyeti kapsamında “En İyi Narkotik Polisi Anne” eğitimine katılan anne ve anne adaylarına uyuşturucu maddelerin zararları, uyuşturucu madde bağımlılığı ile UYUMA aplikasyonu hakkında bilgilendirmeler yapılmış, www.narkotikpolisianne.com internet sitesi anlatılmış ve eğitim konuları hakkında bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.