Sitenin sağında bir giydirme reklam

TAM KAPANMA YOK, RAMAZANDA 2 HAFTA KISMİ KAPANMA!

COVİD-19 15.04.2021 - 13:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8301+ kez okundu.
 

TAM KAPANMA YOK, RAMAZANDA 2 HAFTA KISMİ KAPANMA!

Ramazan ayının ilk günü Beştepe'de gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan ek kararları açıkladı.  Kamuoyunda beklenen tam kapanma kararının aksine Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirler biraz daha sıkılaştırılarak kısmi kapanma uygulamasına geçileceğini açıklayan Erdoğan, Eğitimde de 8 ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim dışındaki tüm kademelerde uzaktan eğitime geçileceğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye'nin gözlerinin çevrildiği kritik Kabine toplantısının ardından ulusa seslendi.  Artan vaka ve vefat sayılarının ardından koronavirüs önlemleri kapsamında alınacak yeni tedbirlerin duyurulduğu konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan yüz yüze eğitimle ilgili de konuştu. 8 ve 12. Sınıflar İle Okul Öncesi Dışında Tüm Kademeler Yüz Yüze Eğitime Geçti Ramazan ayında kısmi kapanma uygulanacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitimle ilgili de "Şartları uygun olan özel sektör firmaları bu yönde teşvik edilecek. Eğitimde 8 ve 12. sınıflar, okul öncesi eğitim dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir." AÇIKLANAN YENİ ÖNLEMLER ŞU ŞEKİLDE Hafta sonu sokak kısıtlaması sürerken, hafta içi sokak kısıtlaması saatleri akşam 19:00 sabah 05:00 olarak güncellendi. Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirlerarası seyahate izin verilmeyecek. 65 yaş üstü 18 yaş altı toplu taşıma sınırlaması yeniden getiriyoruz. Eğitimde sınav sürecinde olan 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışında ki tüm kademeler uzaktan eğitimle sürecek. Kafe, kıraathane, çay bahçesi ve benzeri mekânlar faaliyetlerine bayram sonrasına kadar ara verecek. Lokanta ve benzeri işletmeler ramazan boyunca paket sistemine geçecek. Kına, düğün, genel kurul gibi bütün toplantılar bayram sonrasına kadar ertelendi. Oteller sadece kendi müşterileriyle hizmet sürdürecek. Konaklama tesisleriyle, evlerde toplu iftar ve benzeri organizasyonlar gerçekleştiremeyecek. Kamuda saat 16.00'da bitecek şekilde dönüşümlü ve esnek mesai yeniden yaygınlaştırılacak. (Kamuda) Hamileler ve kronik hastalığı olanlar ile 10 yaş altı çocuğu bulunan kadın personel idari izinli sayılacak. Uygulama 14 Nisan akşam saati ile başlayacak.
Ramazan ayının ilk günü Beştepe'de gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan ek kararları açıkladı. 
Kamuoyunda beklenen tam kapanma kararının aksine Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirler biraz daha sıkılaştırılarak kısmi kapanma uygulamasına geçileceğini açıklayan Erdoğan, Eğitimde de 8 ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim dışındaki tüm kademelerde uzaktan eğitime geçileceğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye'nin gözlerinin çevrildiği kritik Kabine toplantısının ardından ulusa seslendi. 
Artan vaka ve vefat sayılarının ardından koronavirüs önlemleri kapsamında alınacak yeni tedbirlerin duyurulduğu konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan yüz yüze eğitimle ilgili de konuştu.
8 ve 12. Sınıflar İle Okul Öncesi Dışında Tüm Kademeler Yüz Yüze Eğitime Geçti
Ramazan ayında kısmi kapanma uygulanacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitimle ilgili de "Şartları uygun olan özel sektör firmaları bu yönde teşvik edilecek. Eğitimde 8 ve 12. sınıflar, okul öncesi eğitim dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir."
AÇIKLANAN YENİ ÖNLEMLER ŞU ŞEKİLDE
Hafta sonu sokak kısıtlaması sürerken, hafta içi sokak kısıtlaması saatleri akşam 19:00 sabah 05:00 olarak güncellendi.
Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirlerarası seyahate izin verilmeyecek.
65 yaş üstü 18 yaş altı toplu taşıma sınırlaması yeniden getiriyoruz.
Eğitimde sınav sürecinde olan 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışında ki tüm kademeler uzaktan eğitimle sürecek.
Kafe, kıraathane, çay bahçesi ve benzeri mekânlar faaliyetlerine bayram sonrasına kadar ara verecek.
Lokanta ve benzeri işletmeler ramazan boyunca paket sistemine geçecek.
Kına, düğün, genel kurul gibi bütün toplantılar bayram sonrasına kadar ertelendi.
Oteller sadece kendi müşterileriyle hizmet sürdürecek.
Konaklama tesisleriyle, evlerde toplu iftar ve benzeri organizasyonlar gerçekleştiremeyecek.
Kamuda saat 16.00'da bitecek şekilde dönüşümlü ve esnek mesai yeniden yaygınlaştırılacak. (Kamuda) Hamileler ve kronik hastalığı olanlar ile 10 yaş altı çocuğu bulunan kadın personel idari izinli sayılacak.
Uygulama 14 Nisan akşam saati ile başlayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.