Sitenin sağında bir giydirme reklam

TIP FAKÜLTESİ YOLUNDA HEYELAN

Kozlu 11.04.2021 - 18:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7271+ kez okundu.
 

TIP FAKÜLTESİ YOLUNDA HEYELAN

Günlerdir yağan sağanak yağışlar heyelanlara neden oldu. Tıp Fakültesi yolu Ereğli gidiş istikameti kapandı. Dönüş yolunda trafik kontrollü veriliyor.
Günlerdir yağan sağanak yağışlar heyelanlara neden oldu. Geçtiğimiz günlerde yoğun yağışların ardından Kozlu Sahil yolu Polis evi mevkii karşısındaki yamaçta heyelan olmuş ve Kozlu- Zonguldak Sahil yolu bir süre kapalı kaldıktan sonra trafik tek şeritten kontrollü olarak verilmeye devam edilmişti. Son üç gündür devam eden yoğun sağanak yağışların ardından bugün Zonguldak-Kozlu –Ereğli güzergâhında meydana gelen heyelan nedeniyle yol kapandı. BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin alt tarafında yeni yapılan kavşağa gelmeden önce meydana gelen heyelan nedeni ile Ereğli’ye gidiş istikameti araçlara kapanırken, Zonguldak’a geliş yolunda kontrollü bir şekilde trafik akışı sağlanıyor.(BKH)
Günlerdir yağan sağanak yağışlar heyelanlara neden oldu. Tıp Fakültesi yolu Ereğli gidiş istikameti kapandı. Dönüş yolunda trafik kontrollü veriliyor.

Günlerdir yağan sağanak yağışlar heyelanlara neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde yoğun yağışların ardından Kozlu Sahil yolu Polis evi mevkii karşısındaki yamaçta heyelan olmuş ve Kozlu- Zonguldak Sahil yolu bir süre kapalı kaldıktan sonra trafik tek şeritten kontrollü olarak verilmeye devam edilmişti.

Son üç gündür devam eden yoğun sağanak yağışların ardından bugün

Zonguldak-Kozlu –Ereğli güzergâhında meydana gelen heyelan nedeniyle yol kapandı.

BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin alt tarafında yeni yapılan kavşağa gelmeden önce meydana gelen heyelan nedeni ile Ereğli’ye gidiş istikameti araçlara kapanırken, Zonguldak’a geliş yolunda kontrollü bir şekilde trafik akışı sağlanıyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.