Sitenin sağında bir giydirme reklam

SÜPER MÜFTÜ HER YERDE

25.04.2021 - 22:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7422+ kez okundu.
 

SÜPER MÜFTÜ HER YERDE

Vatandaşlar;‘Allah her ilçeye böyle müftü nasip eylesin’
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nin mütevazi ve çalışkan kişiliği ile tanınan Müftüsü Şevket Bulut Ramazan ayında kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıyor. Sıcak kanlı kişiliği ile tanınan ve halkla sürekli iç içe olmayı tercih eden Kozlu İlçe Müftüsü Şevket Bulut, Türkiye Diyanet Vakfı’nın Kozlu Temsilcisi olarak yanına Şube Müdürlerini de almak koşulu ile Vakfa yapılan fitre ve zekat bağışlarını, kumanyaları kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Müftü Bulut’un fitre ve zekat dağıtımına bizzat iştirak etmesi kamuoyu tarafından büyük takdir topluyor.  İlçe Müftüsünü mahallelerindeki ziyaretlerine tanık olan vatandaşlar, ‘Allah her ilçeye böyle müftü nasip eylesin’demekten kendilerini alıkoyamadılar. (BKH)
Vatandaşlar;‘Allah her ilçeye böyle müftü nasip eylesin’

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nin mütevazi ve çalışkan kişiliği ile tanınan Müftüsü Şevket Bulut Ramazan ayında kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıyor.

Sıcak kanlı kişiliği ile tanınan ve halkla sürekli iç içe olmayı tercih eden Kozlu İlçe Müftüsü Şevket Bulut, Türkiye Diyanet Vakfı’nın Kozlu Temsilcisi olarak yanına Şube Müdürlerini de almak koşulu ile Vakfa yapılan fitre ve zekat bağışlarını, kumanyaları kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Müftü Bulut’un fitre ve zekat dağıtımına bizzat iştirak etmesi kamuoyu tarafından büyük takdir topluyor.  İlçe Müftüsünü mahallelerindeki ziyaretlerine tanık olan vatandaşlar, ‘Allah her ilçeye böyle müftü nasip eylesin’demekten kendilerini alıkoyamadılar. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.