Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sazak Zonguldak'ta sorgulanacak...

Gündem 28.07.2016 - 21:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6906+ kez okundu.
 

Sazak Zonguldak'ta sorgulanacak...

Zonguldak Eski Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sorgulanmak üzere Ankara'dan Zonguldak'a getirildi.
Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili Ankara'da göz altına alınan Zonguldak İl eski Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak sorgulanmak üzere özel bir ekip tarafından Zonguldak'a getirildi. Atatürk Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Sazak sorgulanmak üzere dört yıl Müdürlük yaptığı İl Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü. Sazak'ın geceyi burada geçireceği ifade edildi.
Zonguldak Eski Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sorgulanmak üzere Ankara'dan Zonguldak'a getirildi.

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili Ankara'da göz altına alınan Zonguldak İl eski Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak sorgulanmak üzere özel bir ekip tarafından Zonguldak'a getirildi.

Atatürk Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Sazak sorgulanmak üzere dört yıl Müdürlük yaptığı İl Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü.

Sazak'ın geceyi burada geçireceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.