Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şanal'a coşkulu karşılama

Siyaset 01.02.2019 - 12:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7507+ kez okundu.
 

Şanal'a coşkulu karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, adaylığının açıklanmasının ardından ilk ziyaretini Merkez İlçe Başkanlığı'na gerçekleştirdi. Şanal'la birlikte Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyilmaz merkez ilçeye gelerek destek verdiler. Parti binasını dolduran partililer Şanal ve milletvekillerini alkışlarla ve búyük coşkuyla karşıladılar. CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, süreci kısaca değerlendirerek "Şenol Şanal adayımızdır. Başımızın üstünde yeri var" dedi. Yavuzyılmaz, Şanal'ın belediye başkanlığı tecrübesi olduğunu belirterek; "Zonguldak'ta belediye başkan adaylarının içinde en tecrübelisi ve başkanlığa yakın en önemli isimdir" dedi. Milletvekili Ünal Demirtaş, Belediye başkan adaylığı sürecini değerlendirerek şöyle konuştu; "Partimiz demokrasiye önem veren bir partidir. Partide en üst organ olan PM' den Şenol Şanal çıktı. Netice itibariyle adayımıza saygı duyacağız ve destekleyeceğiz. Çok değerli Belediye başkan aday adaylarımíz vardı. Ali Uzun'a tesekkür ederim. Kendisi bir siyasi büyüğümüz. Kendisinin adı partimizde anıldı ve bizi onurlandırdı. Belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum. Şenol Şanal'ı şimdiden Belediye başkanı olarak görüyorum. Tartışmalar artık sona ersin. Gün birlik ve beraberlik günü. Tartışmayalım birleşelim." Şenol Şanal; "Elimden tutun. Milletvekilllerimizin bilgi ve becerilerinden faydalanacağíz. Belediyecilik sosyal anlamda faaliyet gerektiren bir iş. Sosyal belediyeciliği Zonguldak'ta en üst seviyeye getireceğiz.İnsanları kültüre doyuracağız. Belediye Kültür Merkezi'ni Nazım Hikmet Kültür Evi yapacağız. Kentte işsiz, aç kimse kalmayacak."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, adaylığının açıklanmasının ardından ilk ziyaretini Merkez İlçe Başkanlığı'na gerçekleştirdi.

Şanal'la birlikte Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyilmaz merkez ilçeye gelerek destek verdiler. Parti binasını dolduran partililer Şanal ve milletvekillerini alkışlarla ve búyük coşkuyla karşıladılar. CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, süreci kısaca değerlendirerek "Şenol Şanal adayımızdır. Başımızın üstünde yeri var" dedi. Yavuzyılmaz, Şanal'ın belediye başkanlığı tecrübesi olduğunu belirterek; "Zonguldak'ta belediye başkan adaylarının içinde en tecrübelisi ve başkanlığa yakın en önemli isimdir" dedi.

Milletvekili Ünal Demirtaş, Belediye başkan adaylığı sürecini değerlendirerek şöyle konuştu; "Partimiz demokrasiye önem veren bir partidir. Partide en üst organ olan PM' den Şenol Şanal çıktı. Netice itibariyle adayımıza saygı duyacağız ve destekleyeceğiz. Çok değerli Belediye başkan aday adaylarımíz vardı. Ali Uzun'a tesekkür ederim. Kendisi bir siyasi büyüğümüz. Kendisinin adı partimizde anıldı ve bizi onurlandırdı. Belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum. Şenol Şanal'ı şimdiden Belediye başkanı olarak görüyorum. Tartışmalar artık sona ersin. Gün birlik ve beraberlik günü. Tartışmayalım birleşelim." Şenol Şanal; "Elimden tutun. Milletvekilllerimizin bilgi ve becerilerinden faydalanacağíz. Belediyecilik sosyal anlamda faaliyet gerektiren bir iş. Sosyal belediyeciliği Zonguldak'ta en üst seviyeye getireceğiz.İnsanları kültüre doyuracağız. Belediye Kültür Merkezi'ni Nazım Hikmet Kültür Evi yapacağız. Kentte işsiz, aç kimse kalmayacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.