Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞAKA GiBi YALANLAMA

Kozlu 03.02.2021 - 10:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7151+ kez okundu.
 

ŞAKA GiBi YALANLAMA

Açıklamalar inandırıcı bulunmadı…
Yolda Kar Var, Dağda Kar Yok! Araçların Tamponu Tertemiz! Özel  İdare'den Komik Açıklama!   Zonguldak İl özel idaresi, idareye ait kar küreme aparatı olan kamyonların geçtiğimiz hafta yağan yoğun karda görev almadığına dair Zonguldak’ta bazı yerel yayın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığına dair sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla birlikte açıklamalarda bulundu. Ancak İl Özel idaresinin yayınladığı fotoğraflarda yolda çok az kar olması, araçların 20-40 kar çalışması için alındığına dair ifadeler ve yolda kar bulunmasına rağmen arka plandaki dağda kar olmaması eleştirilere neden oldu. İl özel idaresinin kamuoyu ile paylaştığı açıklama metni ve fotoğraflar aşağıdaki gibidir; ‘Bazı yerel yayın organlarında idaremize yeni alınan kar küreme aparatı olan kamyonların karla mücadele çalışmalarında görev almadığı konusunda yapılan asılsız haberler bulunmaktadır. Alınan kamyonlar kar kalınlığı 20-40 cm arası olan yollarda görev yapabilmektedir. 40 cm ve üzeri kar kalınlığı olan yollarda greyder, dozer ve rotatif görev yapabilmektedir. Yeni alınan kamyonlarımızın bir an önce hizmete sunulması için alındığı gün Kastamonu’dan zincirleri de getirilmiştir. Kar küreme aparatlı kamyonlarımız kullanımına elverişli yollarda kullanılmış ve vatandaşımızın hizmetine sunulmuştur’ (BKH)
Açıklamalar inandırıcı bulunmadı…
Yolda Kar Var, Dağda Kar Yok! Araçların Tamponu Tertemiz! Özel  İdare'den Komik Açıklama!
 
Zonguldak İl özel idaresi, idareye ait kar küreme aparatı olan kamyonların geçtiğimiz hafta yağan yoğun karda görev almadığına dair Zonguldak’ta bazı yerel yayın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığına dair sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla birlikte açıklamalarda bulundu.
Ancak İl Özel idaresinin yayınladığı fotoğraflarda yolda çok az kar olması, araçların 20-40 kar çalışması için alındığına dair ifadeler ve yolda kar bulunmasına rağmen arka plandaki dağda kar olmaması eleştirilere neden oldu.
İl özel idaresinin kamuoyu ile paylaştığı açıklama metni ve fotoğraflar aşağıdaki gibidir;
‘Bazı yerel yayın organlarında idaremize yeni alınan kar küreme aparatı olan kamyonların karla mücadele çalışmalarında görev almadığı konusunda yapılan asılsız haberler bulunmaktadır.
Alınan kamyonlar kar kalınlığı 20-40 cm arası olan yollarda görev yapabilmektedir. 40 cm ve üzeri kar kalınlığı olan yollarda greyder, dozer ve rotatif görev yapabilmektedir.
Yeni alınan kamyonlarımızın bir an önce hizmete sunulması için alındığı gün Kastamonu’dan zincirleri de getirilmiştir.
Kar küreme aparatlı kamyonlarımız kullanımına elverişli yollarda kullanılmış ve vatandaşımızın hizmetine sunulmuştur’ (BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.