Sitenin sağında bir giydirme reklam

SAHİLİN MİMARI İŞ BAŞINDA

Kozlu 09.06.2021 - 23:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7423+ kez okundu.
 

SAHİLİN MİMARI İŞ BAŞINDA

Başkan Bektaş teknik ekip ile birlikte Kozlu Sahil Bantında yapımı devam eden yeni projeleri yerinde inceleyerek, hızla tamamlanması talimatını verdi.
Başkan Bektaş teknik ekip ile birlikte Kozlu Sahil Bantında yapımı devam eden yeni projeleri yerinde inceleyerek, hızla tamamlanması talimatını verdi. Daha önceki Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği Prestij Park projesi ile Kozlu sahilini Batı Karadeniz Bölgesinin en güzel sahillerinden biri olması yolunda adım atan ve bu konuda da büyük oranda başarıya ulaşan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Kozlu sahil şeridi ile ilgili yeni projeler üretmeye devam ediyor. Önceki dönemde adeta mezbelelik bir alan halinde iken sadece Kozlu halkının değil, Zonguldak ve çevre İl ve İlçelerden Zonguldak’a gelenlerin en çok ilgi gösterdiği yaşam alanı olan Kozlu sahil şeridi Başkan Bektaş’ın ürettiği projeler ile yenilenerek gelişmeye devam ediyor. Bu amaçla geçtiğimiz günlerde beraberinde Başkan Yardımcısı ve Teknik ekip ile sahil şeridinde incelemelerde bulunan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş yeni projelerin hızla hayata geçirilmesi için talimat verdi. Başkan Bektaş çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada; Korona virüs salgını sebebi ile yaklaşık iki yıldır evlerinde kapalı kalan ve kontrollü normalleşme süreci ile vaka sayılarında gözle görülür azalmanın etkisi ve havaların açması ile vatandaşların adeta akın ettiği Kozlu Sahil şeridindeki yeni yaşam alanlarına ilgisi yakından takip ettiklerini ve Belediye olarak bu yönde ilave projeleri hızla hayata geçirmek için tüm güçleri ile çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirerek, Kozlu halkının huzurla güvenle yaşayacağı, nefes alacağı bir Kozlu için hizmet üretmeye devam ettiklerini ifade etti. Projesi bitme aşamasına gelen sahil bantı üzerindeki Çocuk Trafik Eğitim Pisti ve yürüyüş alanlarının tamamlanması ile Kozlu sahilinin daha da güzelleşeceğini sözlerine ekleyen Başkan Bektaş, Kozlu halkının kendisine ve ekip arkadaşlarına gösterdiği güven ve teveccühe bir kere daha teşekkür ettiğini belirtti.(BKH)
Başkan Bektaş teknik ekip ile birlikte Kozlu Sahil Bantında yapımı devam eden yeni projeleri yerinde inceleyerek, hızla tamamlanması talimatını verdi.

Başkan Bektaş teknik ekip ile birlikte Kozlu Sahil Bantında yapımı devam eden yeni projeleri yerinde inceleyerek, hızla tamamlanması talimatını verdi.

Daha önceki Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği Prestij Park projesi ile Kozlu sahilini Batı Karadeniz Bölgesinin en güzel sahillerinden biri olması yolunda adım atan ve bu konuda da büyük oranda başarıya ulaşan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Kozlu sahil şeridi ile ilgili yeni projeler üretmeye devam ediyor.

Önceki dönemde adeta mezbelelik bir alan halinde iken sadece Kozlu halkının değil, Zonguldak ve çevre İl ve İlçelerden Zonguldak’a gelenlerin en çok ilgi gösterdiği yaşam alanı olan Kozlu sahil şeridi Başkan Bektaş’ın ürettiği projeler ile yenilenerek gelişmeye devam ediyor.

Bu amaçla geçtiğimiz günlerde beraberinde Başkan Yardımcısı ve Teknik ekip ile sahil şeridinde incelemelerde bulunan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş yeni projelerin hızla hayata geçirilmesi için talimat verdi.

Başkan Bektaş çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada;

Korona virüs salgını sebebi ile yaklaşık iki yıldır evlerinde kapalı kalan ve kontrollü normalleşme süreci ile vaka sayılarında gözle görülür azalmanın etkisi ve havaların açması ile vatandaşların adeta akın ettiği Kozlu Sahil şeridindeki yeni yaşam alanlarına ilgisi yakından takip ettiklerini ve Belediye olarak bu yönde ilave projeleri hızla hayata geçirmek için tüm güçleri ile çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirerek, Kozlu halkının huzurla güvenle yaşayacağı, nefes alacağı bir Kozlu için hizmet üretmeye devam ettiklerini ifade etti. Projesi bitme aşamasına gelen sahil bantı üzerindeki Çocuk Trafik Eğitim Pisti ve yürüyüş alanlarının tamamlanması ile Kozlu sahilinin daha da güzelleşeceğini sözlerine ekleyen Başkan Bektaş, Kozlu halkının kendisine ve ekip arkadaşlarına gösterdiği güven ve teveccühe bir kere daha teşekkür ettiğini belirtti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.