Sitenin sağında bir giydirme reklam

REKTÖR PROF.DR.ÖZÖLÇER TEŞEKKÜR ETTİ

18.06.2022 - 11:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7777+ kez okundu.
 

REKTÖR PROF.DR.ÖZÖLÇER TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, yayınladığı mesaj ile mezuniyet töreninde tüm katkısı olanlara teşekkür etti.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, yayınladığı mesaj ile mezuniyet töreninde tüm katkısı olanlara teşekkür etti. Özölçer teşekkür mesajında şöyle dedi: 12 Haziran Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda düzenlenen toplu mezuniyet törenimiz genel anlamda başarıyla tamamlanmıştır. Bu sürecin her aşamasında bizlere destek veren başta Zonguldak Valiliğimize, Zonguldak Belediyesine, İl Emniyet Müdürlüğümüze, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Türkiye Taşkömürü Kurumuna, İl Sağlık Müdürlüğüne, Jandarma Komutanlığımıza, Valilik Özel Kalem Müdürlüğüne, Esnaf Odaları Birliğine, Şoförler Odasına, vatandaşlarımızla iletişim kurmamıza yardımcı olan basınımıza teşekkürü bir borç biliriz. Ayrıca bu süreçte büyük bir özveriyle görev yapan Üniversitemiz personeline, Emniyet mensuplarımıza ve son olarak bu özel günümüzde bizlere anlayış gösteren Zonguldak halkına teşekkür ederiz. Saygılarımla”
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, yayınladığı mesaj ile mezuniyet töreninde tüm katkısı olanlara teşekkür etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, yayınladığı mesaj ile mezuniyet töreninde tüm katkısı olanlara teşekkür etti.

Özölçer teşekkür mesajında şöyle dedi:

12 Haziran Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda düzenlenen toplu mezuniyet törenimiz genel anlamda başarıyla tamamlanmıştır. Bu sürecin her aşamasında bizlere destek veren başta Zonguldak Valiliğimize, Zonguldak Belediyesine, İl Emniyet Müdürlüğümüze, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Türkiye Taşkömürü Kurumuna, İl Sağlık Müdürlüğüne, Jandarma Komutanlığımıza, Valilik Özel Kalem Müdürlüğüne, Esnaf Odaları Birliğine, Şoförler Odasına, vatandaşlarımızla iletişim kurmamıza yardımcı olan basınımıza teşekkürü bir borç biliriz. Ayrıca bu süreçte büyük bir özveriyle görev yapan Üniversitemiz personeline, Emniyet mensuplarımıza ve son olarak bu özel günümüzde bizlere anlayış gösteren Zonguldak halkına teşekkür ederiz. Saygılarımla”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.