Sitenin sağında bir giydirme reklam

RAMAZAN GİRGİN COVİD-19'A YENİLDİ

Kozlu 17.04.2021 - 12:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6593+ kez okundu.
 

RAMAZAN GİRGİN COVİD-19'A YENİLDİ

Kozlu'nun sevilen esnaflarından Ramazan Girgin yakalandığı Covid-19 virüsü ile mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi'nde Kent Meydanındaki Anfi Tiyatro altında Cep Telefonu tamiri ve satışı üzerine esnaflık yapan, sevilen esnaflardan Ramazan Girgin yakalandığı Covid-19 virüsü inedeniyle yaşamını yitirdi. Bir gün önce sosyal medya hesabından Covid-19 testinin pozitif çıktığının paylaşımını yapan Girgin'in ani vefatı sevenlerini ve yakınlarını üzüntüye boğdu. Merhum Girgin'in cenazesinin Covid-19 salgını ile mücadele önlemleri kapsamında Kozlu'daki aile mezarlığına defnedileceği bildirildi.(BKH)
Kozlu'nun sevilen esnaflarından Ramazan Girgin yakalandığı Covid-19 virüsü ile mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi.

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi'nde Kent Meydanındaki Anfi Tiyatro altında Cep Telefonu tamiri ve satışı üzerine esnaflık yapan, sevilen esnaflardan Ramazan Girgin yakalandığı Covid-19 virüsü inedeniyle yaşamını yitirdi.

Bir gün önce sosyal medya hesabından Covid-19 testinin pozitif çıktığının paylaşımını yapan Girgin'in ani vefatı sevenlerini ve yakınlarını üzüntüye boğdu.

Merhum Girgin'in cenazesinin Covid-19 salgını ile mücadele önlemleri kapsamında Kozlu'daki aile mezarlığına defnedileceği bildirildi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.