Sitenin sağında bir giydirme reklam

Pazaryerinde sıkı koronavirüs denetimi

COVİD-19 03.12.2020 - 13:45, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3747+ kez okundu.
 

Pazaryerinde sıkı koronavirüs denetimi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlardan biri olan Soğuksu Pazar yeri ve Tuhafiye Pazarı Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından denetlendi. Denetim kapsamında vatandaşlarımızın ateş ölçümü ve HES kodu sorgulaması yapılarak, maske mesafe       temizlik kurallarına riayet edilmesi konusunda uyarılarda bulunuldu.  
Koronavirüs tedbirleri kapsamında halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlardan biri olan Soğuksu Pazar yeri ve Tuhafiye Pazarı Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından denetlendi.
Denetim kapsamında vatandaşlarımızın ateş ölçümü ve HES kodu sorgulaması yapılarak, maske mesafe       temizlik kurallarına riayet edilmesi konusunda uyarılarda bulunuldu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.