Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖZTRAK ZONGULDAK'TA İHSANOĞLU İÇİN DESTEK İSTEDİ

Siyaset 08.08.2014 - 16:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8126+ kez okundu.
 

ÖZTRAK ZONGULDAK'TA İHSANOĞLU İÇİN DESTEK İSTEDİ

Zonguldak’ta cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek isteyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, esnafı ziyaret etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Zonguldak kent merkezine gelerek çalışmalar yaptı. Öztrak, İhsanoğlu’nun seçim ofisini ziyaret ederek burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Öztrak’a Zonguldak gezisi sırasından CHP Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal, Ali İhsan Köktürk ile CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ile Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin’de eşlik etti. Öztrak, 10 Ağustos’ta Türkiye’de değişim yaşanacağını söyledi. Uzun zamandır cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına rağmen kamuoyunda seçimlerin öneminin yeterince anlaşılamadığını gördüğünü belirten Öztrak, “90 yıldır bu ülkede huzur içerisinde olan bir tek ülke var. Oda Türkiye’dir. Diğer ülkelere baktığımız zaman bunların hepsinde huzursuzluk ve kargaşa var. Biz bunu 90 yıl önce cumhuriyeti kuran Atatürk’e ve onun kurduğu gazi meclisine borçluyuz” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından Öztrak partililerle bir süre sohbet ederek, sandıklarda görev alıp sahip çıkmalarını istedi.
Zonguldak’ta cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek isteyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, esnafı ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Zonguldak kent merkezine gelerek çalışmalar yaptı. Öztrak, İhsanoğlu’nun seçim ofisini ziyaret ederek burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Öztrak’a Zonguldak gezisi sırasından CHP Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal, Ali İhsan Köktürk ile CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ile Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin’de eşlik etti. Öztrak, 10 Ağustos’ta Türkiye’de değişim yaşanacağını söyledi. Uzun zamandır cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına rağmen kamuoyunda seçimlerin öneminin yeterince anlaşılamadığını gördüğünü belirten Öztrak, “90 yıldır bu ülkede huzur içerisinde olan bir tek ülke var. Oda Türkiye’dir. Diğer ülkelere baktığımız zaman bunların hepsinde huzursuzluk ve kargaşa var. Biz bunu 90 yıl önce cumhuriyeti kuran Atatürk’e ve onun kurduğu gazi meclisine borçluyuz” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından Öztrak partililerle bir süre sohbet ederek, sandıklarda görev alıp sahip çıkmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.