Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖZÇELİK: HEPİMİZ BİRER AMELEYİZ

Siyaset 27.10.2021 - 19:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3595+ kez okundu.
 

ÖZÇELİK: HEPİMİZ BİRER AMELEYİZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Zonguldak'ta Amelebirliği Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısına katıldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Zonguldak'ta Amelebirliği Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik bir dizi ziyaret, toplantı ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Zonguldak'ta ilk olarak Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Daha sonra Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ak Parti İl Başkanlığı ve SGK İl Müdürlüğü ziyaretinde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Amelebirliği Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısına iştirak etti. Özçelik, Amelebirliği'nin önemine dikkat çekerek, “Zonguldak ekonomisinde Türkiye ekonomisinde sağlayacağımız katkılarla hepimiz birer ameleyiz” dedi. Gezinin son durağında Vali Mustafa Tutulmaz ile birlikte Maden Müzesi ve Eğitim Ocağını gezen Özçelik, yetkililerden bilgi aldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Zonguldak'ta Amelebirliği Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısına katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Zonguldak'ta Amelebirliği Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısına katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik bir dizi ziyaret, toplantı ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Zonguldak'ta ilk olarak Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ak Parti İl Başkanlığı ve SGK İl Müdürlüğü ziyaretinde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Amelebirliği Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısına iştirak etti. Özçelik, Amelebirliği'nin önemine dikkat çekerek, “Zonguldak ekonomisinde Türkiye ekonomisinde sağlayacağımız katkılarla hepimiz birer ameleyiz” dedi.

Gezinin son durağında Vali Mustafa Tutulmaz ile birlikte Maden Müzesi ve Eğitim Ocağını gezen Özçelik, yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.