Sitenin sağında bir giydirme reklam

O İHALE YENİDEN YAPILACAK

Gündem 24.10.2021 - 19:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3775+ kez okundu.
 

O İHALE YENİDEN YAPILACAK

İptal edilmişti: Yeniden ihale edilecek
İptal edilmişti: Yeniden ihale edilecek Zonguldak Belediyesi ile Kozlu Belediyesi’nin ortaklaşa olarak Kızılcakese Köyü’nde yapmayı planladığı ancak yapılan ihalesi iptal edilen Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için önümüzdeki günlerde ikinci ihale gerçekleştirilecek. Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, 30 bin metrekarelik alan üzerine 12 milyon TL’ye mal olacak Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi’nin ilk ihalesini prosedüre uymadığı gerekçesiyle iptal ettiklerini açıkladı. Başkan Dr. Alan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hayvan Barınağıyla ilgili Eylül Ayı’nda, Metropoliten Belediyeler Birliği olarak Olağanüstü bir meclis gerçekleştirdik. Malumunuz beş belediye olarak bu projeyi ortaklaşa yapmıştık. İhaleyi ne yazık ki prosedüre uymadığını düşündüğümüz birkaç noktadan sebep iptal etmek zorunda kalmıştık. Tekrar hemen revizyonu yapılarak ihaleye çıkılması kararını aldık. Hayvan Barınağı çok büyük bir ihtiyaçtır. Bunun müjdesini de vermiştik. Revizyonları yapıldı, hibe almıştık; İnşallah bir hibe daha alacağız. Dosya hazırlandı, önümüzdeki günlerde ihale tarihi alınarak vatandaşlarımıza duyuracağız. Niyetimiz önümüzdeki yılın sonuna Hayvan Barınağını kullanımı açarak, dostlarımıza rehabilitasyon, tedavi ve barınma imkanı sağlayabilecek çok muazzam; Türkiye’ye örnek gösterilebilecek bir projeyi hayata geçirebilmek için bizde sabırlıyız. İnşallah yılbaşına kalmadan ihaleyi bitirmiş ve yer teslimini yapmış oluruz” dedi.
İptal edilmişti: Yeniden ihale edilecek

İptal edilmişti: Yeniden ihale edilecek

Zonguldak Belediyesi ile Kozlu Belediyesi’nin ortaklaşa olarak Kızılcakese Köyü’nde yapmayı planladığı ancak yapılan ihalesi iptal edilen Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için önümüzdeki günlerde ikinci ihale gerçekleştirilecek.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, 30 bin metrekarelik alan üzerine 12 milyon TL’ye mal olacak Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi’nin ilk ihalesini prosedüre uymadığı gerekçesiyle iptal ettiklerini açıkladı.

Başkan Dr. Alan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hayvan Barınağıyla ilgili Eylül Ayı’nda, Metropoliten Belediyeler Birliği olarak Olağanüstü bir meclis gerçekleştirdik. Malumunuz beş belediye olarak bu projeyi ortaklaşa yapmıştık. İhaleyi ne yazık ki prosedüre uymadığını düşündüğümüz birkaç noktadan sebep iptal etmek zorunda kalmıştık. Tekrar hemen revizyonu yapılarak ihaleye çıkılması kararını aldık.

Hayvan Barınağı çok büyük bir ihtiyaçtır. Bunun müjdesini de vermiştik. Revizyonları yapıldı, hibe almıştık; İnşallah bir hibe daha alacağız. Dosya hazırlandı, önümüzdeki günlerde ihale tarihi alınarak vatandaşlarımıza duyuracağız. Niyetimiz önümüzdeki yılın sonuna Hayvan Barınağını kullanımı açarak, dostlarımıza rehabilitasyon, tedavi ve barınma imkanı sağlayabilecek çok muazzam; Türkiye’ye örnek gösterilebilecek bir projeyi hayata geçirebilmek için bizde sabırlıyız. İnşallah yılbaşına kalmadan ihaleyi bitirmiş ve yer teslimini yapmış oluruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.