Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nejdet Tıskaoğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na ziyaret

Gündem 04.03.2021 - 11:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7780+ kez okundu.
 

Nejdet Tıskaoğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na ziyaret

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Tıskaoğlu, Zonguldak’ın simgesi ‘Madenci Heykeli’ ve Zonguldak Kömürspor forması hediye etti. Tıskaoğlu, İmamoğlu’na ZONSİAD İş Dünyası Dergisi’nin ikinci sayısı ile Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın adına kendisinin hediyesi olan Atatürk portresini takdim etti. Başkan Necdet Tıskaoğlu’na ziyarette; Yönetim Kurulu Üyeleri Asım Cumhur Güner, Erol Nalbant, Üye İsmail Yıldırım, Genç Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Avukat Ömer Emeç ve Marka ve PR Danışmanı Berna Yan da eşlik etti. İBB Başkanı İmamoğlu’na yönetimi devraldıkları günden bugüne hayata geçirdikleri ve gelecekte gerçekleştirmeyi planladıkları projelerinden bahseden Tıskaoğlu “Bizlere zaman ayırarak, nazik bir şekilde misafir eden Sayın Ekrem İmamoğlu’na derneğimiz, şahsım ve tüm hemşehrilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisinin desteği derneğimiz ve memleketimiz için çok önemli” dedi. Başkan İmamoğlu, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) tarafından başlatılan, Zonguldak dışında yaşayan Zonguldaklıların memleketlerine geri dönerek yatırım yapmak suretiyle şehrin sinai ve ekonomik gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen ‘Eve Dönüş Projesi’ ile yakından ilgilendi. Başkan İmamoğlu, Zonguldaklılara selam söyleyerek Başkan Tıskaoğlu ve dernek yönetimini bu anlamlı bir projeyi hayata geçirdikleri için tebrik ederek “Her konuda desteğe hazırım, bu ve benzeri projelerde ortak bir faaliyette bulunabiliriz” dedi.
Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
Başkan Tıskaoğlu, Zonguldak’ın simgesi ‘Madenci Heykeli’ ve Zonguldak Kömürspor forması hediye etti. Tıskaoğlu, İmamoğlu’na ZONSİAD İş Dünyası Dergisi’nin ikinci sayısı ile Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın adına kendisinin hediyesi olan Atatürk portresini takdim etti.
Başkan Necdet Tıskaoğlu’na ziyarette; Yönetim Kurulu Üyeleri Asım Cumhur Güner, Erol Nalbant, Üye İsmail Yıldırım, Genç Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Avukat Ömer Emeç ve Marka ve PR Danışmanı Berna Yan da eşlik etti.
İBB Başkanı İmamoğlu’na yönetimi devraldıkları günden bugüne hayata geçirdikleri ve gelecekte gerçekleştirmeyi planladıkları projelerinden bahseden Tıskaoğlu “Bizlere zaman ayırarak, nazik bir şekilde misafir eden Sayın Ekrem İmamoğlu’na derneğimiz, şahsım ve tüm hemşehrilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisinin desteği derneğimiz ve memleketimiz için çok önemli” dedi.
Başkan İmamoğlu, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) tarafından başlatılan, Zonguldak dışında yaşayan Zonguldaklıların memleketlerine geri dönerek yatırım yapmak suretiyle şehrin sinai ve ekonomik gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen ‘Eve Dönüş Projesi’ ile yakından ilgilendi. Başkan İmamoğlu, Zonguldaklılara selam söyleyerek Başkan Tıskaoğlu ve dernek yönetimini bu anlamlı bir projeyi hayata geçirdikleri için tebrik ederek “Her konuda desteğe hazırım, bu ve benzeri projelerde ortak bir faaliyette bulunabiliriz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.