Sitenin sağında bir giydirme reklam

Muhtarlar projenin yerine itiraz ettiler

Gündem 25.02.2021 - 14:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7538+ kez okundu.
 

Muhtarlar projenin yerine itiraz ettiler

Zonguldak Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda ve köy muhtarları Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ederek Kozlu İlçesi Kızılcakese Köyü’ne yapılması planlanan ‘Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yeri ile ilgili şikayette bulundular. Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Oda’ya Kızılcakese Köyü Muhtarı Nedim Kaymak, Uzungüney Köyü Muhtarı Güray Aydoğmuş, Aşağıçayır Köyü Muhtarı Murat Yaman ve Akşeyh Köyü Muhtarı Adem Yılmaz da eşlik ederek hayvan barınağının yeri ile ilgili rahatsız olduklarını belirttiler. Dursun Oda ve muhtarlar, ‘Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ için yapılan toplantıda yer ile ilgili şikayetlerini dile getirmişler, sonrasında başka yer önerisinde bulunmuşlardı.
Zonguldak Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda ve köy muhtarları Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ederek Kozlu İlçesi Kızılcakese Köyü’ne yapılması planlanan ‘Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yeri ile ilgili şikayette bulundular.
Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Oda’ya Kızılcakese Köyü Muhtarı Nedim Kaymak, Uzungüney Köyü Muhtarı Güray Aydoğmuş, Aşağıçayır Köyü Muhtarı Murat Yaman ve Akşeyh Köyü Muhtarı Adem Yılmaz da eşlik ederek hayvan barınağının yeri ile ilgili rahatsız olduklarını belirttiler.
Dursun Oda ve muhtarlar, ‘Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ için yapılan toplantıda yer ile ilgili şikayetlerini dile getirmişler, sonrasında başka yer önerisinde bulunmuşlardı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.