Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUHTAR YARBAŞI MAHALLE SAKİNLERİNİ UYARDI

Kozlu 03.12.2020 - 13:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4374+ kez okundu.
 

MUHTAR YARBAŞI MAHALLE SAKİNLERİNİ UYARDI

Zonguldak’ın kozlu İlçesi Merkez mahallesi muhtarı Muhammet Yarbaşı sosyal medya hesabından mahalle sakinlerini uyararak Korona virüs (Covid-19)salgını ile mücadele önlemleri çerçevesinde getirilen kısıtlama ve yasaklara uymalarını istedi. Muhtar Yarbaşı mahalle sakinlerine hitaben yaptığı uyarı mesajında şu hususlara değindi; Değerli Merkez mah. Sakinleri..Öncelikle mahallemiz ve Tüm ülkemiz çok sıkıntılı bir hastalıkla mücadele etmekteyiz.Tüm ülkemiz olduğu gibi mahallemizde Covid-19 hastalığından kurtulmak için hep birlikte maske,mesafe,temizliğe önem vermemiz lazım.   Devletimizin uyguladığı bu akşamdan itibaren saat,21.00 dan Sabah 05.00 kadar her gün ,hafta sonu cuma akşamı saat 21.00 'dan Pazartesi sabahı saat 05.00 kadar sokağa çıkma yasağına itina                                  gösterelim. Bu illet gözle görülmediğinden en sevdiğinin kucaklayamadığın gibi kaybetmesine sebep oluyoruz,o en sevdiğinin son görevinde bile yanında olamıyoruz.Lütfen bunun için dikkat edelim mümkün olduğu kadar evlerimizde kalalım.ihtiyacınız olduğunda 05467639248 no’lu telefondan ulaşın. Lütfen en sevdiklerinizin canı için evlerinizde kalın.Sağlıkla kalın... Her şeye rağmen hayat yaşamaya değer.’dedi.(BKH)
Zonguldak’ın kozlu İlçesi Merkez mahallesi muhtarı Muhammet Yarbaşı sosyal medya hesabından mahalle sakinlerini uyararak Korona virüs (Covid-19)salgını ile mücadele önlemleri çerçevesinde getirilen kısıtlama ve yasaklara uymalarını istedi.
Muhtar Yarbaşı mahalle sakinlerine hitaben yaptığı uyarı mesajında şu hususlara değindi;
Değerli Merkez mah. Sakinleri..Öncelikle mahallemiz ve Tüm ülkemiz çok sıkıntılı bir hastalıkla mücadele etmekteyiz.Tüm ülkemiz olduğu gibi mahallemizde Covid-19 hastalığından kurtulmak için hep birlikte maske,mesafe,temizliğe önem vermemiz lazım.  
Devletimizin uyguladığı bu akşamdan itibaren saat,21.00 dan Sabah 05.00 kadar her gün ,hafta sonu cuma akşamı saat 21.00 'dan Pazartesi sabahı saat 05.00 kadar sokağa çıkma yasağına itina                                  gösterelim.
Bu illet gözle görülmediğinden en sevdiğinin kucaklayamadığın gibi kaybetmesine sebep oluyoruz,o en sevdiğinin son görevinde bile yanında olamıyoruz.Lütfen bunun için dikkat edelim mümkün olduğu kadar evlerimizde kalalım.ihtiyacınız olduğunda 05467639248 no’lu telefondan ulaşın.
Lütfen en sevdiklerinizin canı için evlerinizde kalın.Sağlıkla kalın...
Her şeye rağmen hayat yaşamaya değer.’dedi.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.