Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUHTAR ESKİ MUHTARA VERYANSIN ETTİ

Kozlu 08.10.2020 - 14:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3091+ kez okundu.
 

MUHTAR ESKİ MUHTARA VERYANSIN ETTİ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi, Kılıç Mahalle Muhtarı Hüseyin Kuru, kendinden önceki mahalle muhtarı Yılmaz Şen’e veryansın etti. Muhtar Kuru, kendinden önceki mahalle muhtarı Yılmaz şen’in görev süresinin bitmesinin üzerinde 2 yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen kamuoyunda kendisini halen Kılıç Mahallesi Muhtarı olarak lanse ettiği ve internetteki sosyal medya hesaplarında da halen Kılıç Mahalle Muhtarı ibaresini kullandığını dile getirerek, şunları söyledi; ‘‘Benden önceki Kılıç Mahallesi eski muhtarı Yılmaz Şen’in ne yapmak istediğini anlamak gerçekten imkânsız. Seçimi kaybedeli neredeyse iki sene olmuş, hala kendini farklı platformlarda Kılıç Mahallesi Muhtarı olarak lanse ediyor. Bunun en büyük kanıtı ise aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabında halen kendisini Kılıç Mahalle Muhtarı olarak tanıtmasıdır.Tamam hadi ona da hak veriyorum, bunca uzun zaman muhtarlık yaptıktan sonra seçim kaybedip boşta kalmak kolay değil ama herkes halkın tercihine saygı duyacak. Kılıç Mahallesi’nin halkının oyları ile seçilen bir muhtarı var. Resmi makamlar tarafından onaylanmış ve mazbatasını alarak göreve başlamış ve mahallesine halen hizmet etmekte. Yılmaz abinin böyle davranmaktaki amacını anlamak imkansız. Hadi böyle yaparak muhtarlık makamının adını kullanıp menfaat sağlıyor desem, öyle bir yapıya sahip değil. Olsa olsa bu davranışının altında duygusallık yatıyor diye düşünüyorum. Bu davranışından acilen vazgeçmeli, böyle davranmaya devam ederek sadece kendi itibarını zedelemekle kalmıyor, muhtarlık makamına da zarar veriyor.’dedi.(BKH)

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi, Kılıç Mahalle Muhtarı Hüseyin Kuru, kendinden önceki mahalle muhtarı Yılmaz Şen’e veryansın etti.

Muhtar Kuru, kendinden önceki mahalle muhtarı Yılmaz şen’in görev süresinin bitmesinin üzerinde 2 yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen kamuoyunda kendisini halen Kılıç Mahallesi Muhtarı olarak lanse ettiği ve internetteki sosyal medya hesaplarında da halen Kılıç Mahalle Muhtarı ibaresini kullandığını dile getirerek, şunları söyledi;

‘‘Benden önceki Kılıç Mahallesi eski muhtarı Yılmaz Şen’in ne yapmak istediğini anlamak gerçekten imkânsız. Seçimi kaybedeli neredeyse iki sene olmuş, hala kendini farklı platformlarda Kılıç Mahallesi Muhtarı olarak lanse ediyor. Bunun en büyük kanıtı ise aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabında halen kendisini Kılıç Mahalle Muhtarı olarak tanıtmasıdır.Tamam hadi ona da hak veriyorum, bunca uzun zaman muhtarlık yaptıktan sonra seçim kaybedip boşta kalmak kolay değil ama herkes halkın tercihine saygı duyacak. Kılıç Mahallesi’nin halkının oyları ile seçilen bir muhtarı var. Resmi makamlar tarafından onaylanmış ve mazbatasını alarak göreve başlamış ve mahallesine halen hizmet etmekte. Yılmaz abinin böyle davranmaktaki amacını anlamak imkansız. Hadi böyle yaparak muhtarlık makamının adını kullanıp menfaat sağlıyor desem, öyle bir yapıya sahip değil. Olsa olsa bu davranışının altında duygusallık yatıyor diye düşünüyorum. Bu davranışından acilen vazgeçmeli, böyle davranmaya devam ederek sadece kendi itibarını zedelemekle kalmıyor, muhtarlık makamına da zarar veriyor.’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.