Sitenin sağında bir giydirme reklam

MÜFTÜOĞLU HER YERDE

Kilimli 17.10.2015 - 15:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3266+ kez okundu.
 

MÜFTÜOĞLU HER YERDE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı-Ereğli Bölgesi adayı Buket Müftüoğlu sadece kendi seçim bölgesinde değil, Zonguldak’ın tümünde katıldığı seçim programlarında halktan özelliklede kadınlardan büyük ilgi görüyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı-Ereğli Bölgesi adayı Buket Müftüoğlu sadece kendi seçim bölgesinde değil, Zonguldak’ın tümünde katıldığı seçim programlarında halktan özelliklede kadınlardan büyük ilgi görüyor. Buket Müftüoğlu seçim çalışmalarını 15 Ekim 2015 Perşembe günü Kilimli İlçesinde sürdürdü. Kilimli pazaryerini ziyaret eden Müftüoğlu pazarcı esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 1 Kasım 2015’de gerçekleştirilecek olan 26. Dönem Milletvekili Genel seçimleri için Kilimli halkından Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek olmalarını isteyen Müftüoğlu şöyle konuştu,  ‘Her alandaki bu kötü gidişata son vermek için 1 Kasım’da bu durumun sorumlularını göndermek, CHP’ni iktidara taşımak zorundayız.  Oy verin gitsinler.  Ülkenin içerisinde bulunduğu kötü durumdan çıkmasının reçetesi CHP'nin kuruluş felsefesinde mevcuttur. Zonguldak ilimiz Cumhuriyetin ilanından beri Türk Ekonomisinin lokomotifi olmuştur. Bu kentin altında Elmas niteliğinde kömür cevheri, üzerinde binlerce işsiz genç vardır. Bir zamanların göç alan Türkiye'nin Almanya'sı olarak nitelendirilen Zonguldak'ı göç verir konumdan çıkartıp yeniden Türk Ekonomisinin lokomotif ili durumuna getirmek imkansız değildir. CHP'nin kadroları bu inanç ve yeteneğe sahip siyasetçilere sahiptir. Ülkenin kaynaklarını siyasetçilerin zenginleşme aracı olarak değil, halkımızın refahı ve kalkınmasına harcanacağı bir CHP iktidarını 1 Kasım’da kurup hak ettiğiniz gibi yaşamak sizlerin elinde. Bunu sandığa giderek oylarınızla gerçekleştireceksiniz.’ Dedi. CHP Kilimli İlçe örgütü ile birlikte esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Müftüoğlu ardından Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç’ı makamında ziyaret etti.(BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı-Ereğli Bölgesi adayı Buket Müftüoğlu sadece kendi seçim bölgesinde değil, Zonguldak’ın tümünde katıldığı seçim programlarında halktan özelliklede kadınlardan büyük ilgi görüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı-Ereğli Bölgesi adayı Buket Müftüoğlu sadece kendi seçim bölgesinde değil, Zonguldak’ın tümünde katıldığı seçim programlarında halktan özelliklede kadınlardan büyük ilgi görüyor.

Buket Müftüoğlu seçim çalışmalarını 15 Ekim 2015 Perşembe günü Kilimli İlçesinde sürdürdü.

Kilimli pazaryerini ziyaret eden Müftüoğlu pazarcı esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

1 Kasım 2015’de gerçekleştirilecek olan 26. Dönem Milletvekili Genel seçimleri için Kilimli halkından Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek olmalarını isteyen Müftüoğlu şöyle konuştu,

 ‘Her alandaki bu kötü gidişata son vermek için 1 Kasım’da bu durumun sorumlularını göndermek, CHP’ni iktidara taşımak zorundayız.

 Oy verin gitsinler.

 Ülkenin içerisinde bulunduğu kötü durumdan çıkmasının reçetesi CHP'nin kuruluş felsefesinde mevcuttur.

Zonguldak ilimiz Cumhuriyetin ilanından beri Türk Ekonomisinin lokomotifi olmuştur. Bu kentin altında Elmas niteliğinde kömür cevheri, üzerinde binlerce işsiz genç vardır. Bir zamanların göç alan Türkiye'nin Almanya'sı olarak nitelendirilen Zonguldak'ı göç verir konumdan çıkartıp yeniden Türk Ekonomisinin lokomotif ili durumuna getirmek imkansız değildir. CHP'nin kadroları bu inanç ve yeteneğe sahip siyasetçilere sahiptir.

Ülkenin kaynaklarını siyasetçilerin zenginleşme aracı olarak değil, halkımızın refahı ve kalkınmasına harcanacağı bir CHP iktidarını 1 Kasım’da kurup hak ettiğiniz gibi yaşamak sizlerin elinde. Bunu sandığa giderek oylarınızla gerçekleştireceksiniz.’ Dedi.

CHP Kilimli İlçe örgütü ile birlikte esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Müftüoğlu ardından Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç’ı makamında ziyaret etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.