Sitenin sağında bir giydirme reklam

Müftülükten kan bağışı

Gündem 03.02.2021 - 10:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7042+ kez okundu.
 

Müftülükten kan bağışı

Zonguldak il Müftülüğü ve Türk Kızılay Zonguldak Şubesi tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi. Acılık sosyete pazarında düzenlenen kan bağış kampanyasında İl Müftülüğü personeli ve vatandaşlar kan bağışında bulundular. Zonguldak Türk Kızılay Derneği Başkanı Aydın Ergenç; “ Kan bilindiği üzere acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu devamlı söylüyoruz. Zonguldak'ta 13 hastanemizin yüz de 95 oranındaki kan ihtiyacını kan merkezimiz karşılıyor. Zonguldak'taki tüm kan bağışlarınızı ve tüm Zonguldak halkımızı merkezimizde kan vermeye davet ediyoruz. Kanın herhangi bir fabrikasının olmadığını kanın sadece insanlarda olduğunu kanın eczanelerde herhangi bir yerde alınıp satılmadığını bilinmesini istiyorum. Her zaman yanımızda olan il müftülüğümüz ve tüm din görevlisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Zonguldak il Müftüsü Aşur Durgun; “Zonguldak İl Müftülüğü ve ilçe müftülükleri ve birlikte görev yaptığımız din görevlilerimiz ile bZonguldak Kızılay Şube başkanımızın işte üzerin kan bağışında bulunuyoruz. Müftülüğü olarak ilçe müftülükleri olarak ve il ve ilçe müziklerinden sizlerden destek beklediğini ifade etti. Kan vermek insani ve İslami görevimizi İfa etmek üzere buradayız. Kan vermek hem İslami hem de insani bir görev. Kuran Kerim'de Maide suresinin 32. ayeti kerimesinde Allahu Teala kim hayati Bir tehlike ile karşı karşıya olan bir insanı yeniden hayata dönmesi Ve sıkıntıdan kurtulmasına vesile olursa bütün insanlığı kurtarmış gibi olur diyor. Allah katında böylesine bir hayır işlemiş ve büyük bir sevap kazanmış olur. Yrıca İnsanların en hayırlısı insanlara en çok faydası ve yararı olandır” dedi.
Zonguldak il Müftülüğü ve Türk Kızılay Zonguldak Şubesi tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi.
Acılık sosyete pazarında düzenlenen kan bağış kampanyasında İl Müftülüğü personeli ve vatandaşlar kan bağışında bulundular.
Zonguldak Türk Kızılay Derneği Başkanı Aydın Ergenç; “ Kan bilindiği üzere acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu devamlı söylüyoruz. Zonguldak'ta 13 hastanemizin yüz de 95 oranındaki kan ihtiyacını kan merkezimiz karşılıyor. Zonguldak'taki tüm kan bağışlarınızı ve tüm Zonguldak halkımızı merkezimizde kan vermeye davet ediyoruz. Kanın herhangi bir fabrikasının olmadığını kanın sadece insanlarda olduğunu kanın eczanelerde herhangi bir yerde alınıp satılmadığını bilinmesini istiyorum. Her zaman yanımızda olan il müftülüğümüz ve tüm din görevlisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Zonguldak il Müftüsü Aşur Durgun; “Zonguldak İl Müftülüğü ve ilçe müftülükleri ve birlikte görev yaptığımız din görevlilerimiz ile bZonguldak Kızılay Şube başkanımızın işte üzerin kan bağışında bulunuyoruz. Müftülüğü olarak ilçe müftülükleri olarak ve il ve ilçe müziklerinden sizlerden destek beklediğini ifade etti. Kan vermek insani ve İslami görevimizi İfa etmek üzere buradayız. Kan vermek hem İslami hem de insani bir görev. Kuran Kerim'de Maide suresinin 32. ayeti kerimesinde Allahu Teala kim hayati Bir tehlike ile karşı karşıya olan bir insanı yeniden hayata dönmesi Ve sıkıntıdan kurtulmasına vesile olursa bütün insanlığı kurtarmış gibi olur diyor.
Allah katında böylesine bir hayır işlemiş ve büyük bir sevap kazanmış olur. Yrıca İnsanların en hayırlısı insanlara en çok faydası ve yararı olandır” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.