Sitenin sağında bir giydirme reklam

MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR

Kozlu 19.02.2022 - 20:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7791+ kez okundu.
 

MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR

Kimse Kozlu’nun Huzurunu Bozmaya Kalkmasın! Başaramaz…
Kozlu'ya yapılan sahil projesi ile Kozlu’nun ilçe olması bir anda bütün Zonguldak ilinin ve misafir olarak gelenlerin dikkatini çekti. Yazın hafta sonları çevre il ve ilçelerden Kozlu sahiline geldiler. Mutlu huzurlu bir ortamda piknik mangal yapıp denize girdiler. Bir gelen bir daha geldi. Kozlu’nun çehresi değişmiş nüfus patlaması yaşanmıştı bununla beraber Kozlulu iş insanları da boş durmuyor, yaşadıkları bu ilçeye yatırım yapıyorlardı bunlardan bir tanesi de Bora-Deniz Yayalar’dı.  Lemariz Restaurantın işletmesini aldıktan sonra buraya turizm ruhsatı almış ve yüklü bir miktarda yaptırım yaparak Kozlu'nun ve Zonguldak'ın Gözde eğlence yerlerinden biri yapmışlardı. Ünlü sanatçılar ve özel günlerde gelen müzisyenler ile misafirlerini ağırlamaya başladılar. Buraya kadar her şey güzel. Geçen hafta içinde Kozlu sahil projesinin de içinde yer alan Aquapark yanındaki otoparkta daha önce aralarında husumet olduğu söylenen iki grup arasında kavga meydana gelmiş ve kavga büyüyünce olay yerine emniyet güçleri ve sağlık ekipleri yönlendirilmiş dışarıdan bakıldığında hiçde hoş olmayan bir ortam meydana gelmiş, olaylar ile Lemariz Restaurantın hiçbir ilgisinin olmadığı tamamen restaurantın dışında aqua park'ın yanındaki otoparkta meydana gelen olayın lemariz restaurant ile ilişkilendirilmesi ve hakikatin on beş saat sonra anlaşılması "meyve veren ağaç taşlanır"ata sözünü doğrular gibiydi. Bora Yayalar ve Kozlu'nun tek turizm ruhsatlı eğlence yeri aklanıyor Lemariz Restaurantın müdavimleri ve Kozulular biliyor ve sahip çıkıyorlar. Mekanlarına hafta sonu yine eşleri çocukları ile beraber Lemariz restaurant'ta eğlenmeye devam ediyorlar bizde Bora Yayalar ve Lemariz restoran çalışanlarına geçmiş olsun diliyor yaptıkları ve bundan sonra da yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.
Kimse Kozlu’nun Huzurunu Bozmaya Kalkmasın! Başaramaz…

Kozlu'ya yapılan sahil projesi ile Kozlu’nun ilçe olması bir anda bütün Zonguldak ilinin ve misafir olarak gelenlerin dikkatini çekti.

Yazın hafta sonları çevre il ve ilçelerden Kozlu sahiline geldiler.

Mutlu huzurlu bir ortamda piknik mangal yapıp denize girdiler.

Bir gelen bir daha geldi. Kozlu’nun çehresi değişmiş nüfus patlaması yaşanmıştı bununla beraber Kozlulu iş insanları da boş durmuyor, yaşadıkları bu ilçeye yatırım yapıyorlardı bunlardan bir tanesi de Bora-Deniz Yayalar’dı.

 Lemariz Restaurantın işletmesini aldıktan sonra buraya turizm ruhsatı almış ve yüklü bir miktarda yaptırım yaparak Kozlu'nun ve Zonguldak'ın Gözde eğlence yerlerinden biri yapmışlardı.

Ünlü sanatçılar ve özel günlerde gelen müzisyenler ile misafirlerini ağırlamaya başladılar.

Buraya kadar her şey güzel.

Geçen hafta içinde Kozlu sahil projesinin de içinde yer alan Aquapark yanındaki otoparkta daha önce aralarında husumet olduğu söylenen iki grup arasında kavga meydana gelmiş ve kavga büyüyünce olay yerine emniyet güçleri ve sağlık ekipleri yönlendirilmiş dışarıdan bakıldığında hiçde hoş olmayan bir ortam meydana gelmiş, olaylar ile Lemariz Restaurantın hiçbir ilgisinin olmadığı tamamen restaurantın dışında aqua park'ın yanındaki otoparkta meydana gelen olayın lemariz restaurant ile ilişkilendirilmesi ve hakikatin on beş saat sonra anlaşılması "meyve veren ağaç taşlanır"ata sözünü doğrular gibiydi.

Bora Yayalar ve Kozlu'nun tek turizm ruhsatlı eğlence yeri aklanıyor Lemariz Restaurantın müdavimleri ve Kozulular biliyor ve sahip çıkıyorlar.

Mekanlarına hafta sonu yine eşleri çocukları ile beraber Lemariz restaurant'ta eğlenmeye devam ediyorlar bizde Bora Yayalar ve Lemariz restoran çalışanlarına geçmiş olsun diliyor yaptıkları ve bundan sonra da yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.