Sitenin sağında bir giydirme reklam

MEHMET ÇAKAT'I KAYBETTİK

Kozlu 24.04.2021 - 22:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7080+ kez okundu.
 

MEHMET ÇAKAT'I KAYBETTİK

Kozlu'nun sevilen esnaflarından Mehmet Çakat yaşam mücadelesini kaybetti.
Kozlu'nun sevilen esnaflarından Mehmet Çakat yaşam mücadelesini kaybetti. Korona virüs'e yakalanan Mehmet Çakat bir süredir BEÜ Tıp fakültesi Hastanesinde Covid-19 tedavisi görüyordu. Merhum Çakat'ın bu akşam yaşam mücadelesini kayıp ettiği bildirildi. Merhumun cenazesi yarın Covid-19 Salgını ile mücadele tedbirleri çerçevesinde aile kabristanına defnedileceği ifade edildi. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Merhum Mehmet Çakat'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.
Kozlu'nun sevilen esnaflarından Mehmet Çakat yaşam mücadelesini kaybetti.

Kozlu'nun sevilen esnaflarından Mehmet Çakat yaşam mücadelesini kaybetti.

Korona virüs'e yakalanan Mehmet Çakat bir süredir BEÜ Tıp fakültesi Hastanesinde Covid-19 tedavisi görüyordu. Merhum Çakat'ın bu akşam yaşam mücadelesini kayıp ettiği bildirildi.

Merhumun cenazesi yarın Covid-19 Salgını ile mücadele tedbirleri çerçevesinde aile kabristanına defnedileceği ifade edildi.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Merhum Mehmet Çakat'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.