Sitenin sağında bir giydirme reklam

MANOLYA PARK YIKILIYOR

Gündem 09.04.2021 - 15:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7684+ kez okundu.
 

MANOLYA PARK YIKILIYOR

Zonguldak'ta Manolya Park alanı içindeki Big Mammo's Cafe binasının yıkım ihalesi gerçekleştirildi. 72,500 TL muayyen bedelle açık artırma usulü yapılan ihaleyi 82.500 TL bedel le Akgül İnşaat kazandı. 10 gün içinde bitirilmesi planlanan yıkım ile ilgili açıklama yapan Zonguldak İl Özel idaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Zonguldak Karakum Mevkii'ndeki Manolya Park ve içindeki kafe ihale ile 10 gün içinde yıkılacak. 72,500 TL muayyen bedelle açık artırma usulü yaptığımız Manolya Parkın yıkım ihalesine 7 firma katıldı.  Akgül İnşaat firması 82.500 TL bedel ödemek kaydıyla bu ihalesi kazandı. Biran önce firmanın gerekli izinlerini alıp 10 gün içerisinde oradaki binanın ortadan kaldırılmasıdır. Biliyorsunuz 8 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımız camiimizin açılışına gelecek. Bu konuda altyapı çalışmaları yapılacağından hızlı hareket etmemiz gerekiyor. Bu konuda ilgili firmaya tebliğlerimizi yaptık. Umarım bugün yarın başlayarak sahayı 10 gün içinde yapacaklar.”
Zonguldak'ta Manolya Park alanı içindeki Big Mammo's Cafe binasının yıkım ihalesi gerçekleştirildi.
72,500 TL muayyen bedelle açık artırma usulü yapılan ihaleyi 82.500 TL bedel le Akgül İnşaat kazandı.
10 gün içinde bitirilmesi planlanan yıkım ile ilgili açıklama yapan Zonguldak İl Özel idaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;
“Zonguldak Karakum Mevkii'ndeki Manolya Park ve içindeki kafe ihale ile 10 gün içinde yıkılacak. 72,500 TL muayyen bedelle açık artırma usulü yaptığımız Manolya Parkın yıkım ihalesine 7 firma katıldı.  Akgül İnşaat firması 82.500 TL bedel ödemek kaydıyla bu ihalesi kazandı. Biran önce firmanın gerekli izinlerini alıp 10 gün içerisinde oradaki binanın ortadan kaldırılmasıdır. Biliyorsunuz 8 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımız camiimizin açılışına gelecek. Bu konuda altyapı çalışmaları yapılacağından hızlı hareket etmemiz gerekiyor. Bu konuda ilgili firmaya tebliğlerimizi yaptık. Umarım bugün yarın başlayarak sahayı 10 gün içinde yapacaklar.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.