Sitenin sağında bir giydirme reklam

MADENCİ’DEN DEMİR’E VEDA ZİYARETİ

Gündem 14.01.2021 - 14:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6804+ kez okundu.
 

MADENCİ’DEN DEMİR’E VEDA ZİYARETİ

Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan (TTK) emekliye ayrılacak olan 1982 tarihli Çıraklık Eğitim girişli 38 yıllık maden işçisi Hasan Sav, 1987 tarihli Çıraklık Eğitim girişli 34 yıllık maden işçisi Bayram Gedik ve 2000 tarihli pano ayak üretim işçisi girişli Engin Akdeniz, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e 13 Ocak 2021 tarihinde veda ziyaretinde bulundular. Emekli olacak maden işçileri Demir’e çalışma hayatlarında verdiği destek ve dayanışmalarından dolayı teşekkür ederek sendikacılık görevinde başarı dileklerinde bulundular. GMİS Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, yeni emekli olacak maden işçilerine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Demir, yeni emeklilik hayatlarında mutluluklar dilerken, Sendikalarının ve yöneticilerinin kendilerine her zaman    kapılarının açık olduğunu vurguladı.
Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan (TTK) emekliye ayrılacak olan 1982 tarihli Çıraklık Eğitim girişli 38 yıllık maden işçisi Hasan Sav, 1987 tarihli Çıraklık Eğitim girişli 34 yıllık maden işçisi Bayram Gedik ve 2000 tarihli pano ayak üretim işçisi girişli Engin Akdeniz, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e 13 Ocak 2021 tarihinde veda ziyaretinde bulundular.
Emekli olacak maden işçileri Demir’e çalışma hayatlarında verdiği destek ve dayanışmalarından dolayı teşekkür ederek sendikacılık görevinde başarı dileklerinde bulundular.
GMİS Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, yeni emekli olacak maden işçilerine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Demir, yeni emeklilik hayatlarında mutluluklar dilerken, Sendikalarının ve yöneticilerinin kendilerine her zaman    kapılarının açık olduğunu vurguladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.