Sitenin sağında bir giydirme reklam

KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANIYOR

Kültür 21.04.2016 - 03:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6555+ kez okundu.
 

KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANIYOR

Kozlu Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri kapsamında Kozlu Lisesi Kapalı Spor Salonunda İl Müftüsü Mürsel ÖZTÜRK’ün konuşmacı olarak katıldığı “Hz. Peygamber, Tevhit ve Vahdet-Gelin Birlik Olalım” konulu konferans düzenlendi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Konferans programında okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mealinden sonra açılış konuşmasını Kozlu İlçe Müftü Vekili Ahmet Bulut yaptı. Ardından katılımcılara gül dağıtımı ve slayt gösterisi yapıldı. Daha sonra konuşmacı olarak programa katılan Zonguldak İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ün verdiği konferans ile program sona erdi.Düzenlenen programa Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü V. Hüseyin Avni Özcan, Kilimli İlçe Müftüsü Nedim Özkal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, diğer kurum amirleri, muhtarlar, din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.

Kozlu Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri kapsamında Kozlu Lisesi Kapalı Spor Salonunda İl Müftüsü Mürsel ÖZTÜRK’ün konuşmacı olarak katıldığı “Hz. Peygamber, Tevhit ve Vahdet-Gelin Birlik Olalım” konulu konferans düzenlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Konferans programında okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mealinden sonra açılış konuşmasını Kozlu İlçe Müftü Vekili Ahmet Bulut yaptı. Ardından katılımcılara gül dağıtımı ve slayt gösterisi yapıldı. Daha sonra konuşmacı olarak programa katılan Zonguldak İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ün verdiği konferans ile program sona erdi.
Düzenlenen programa Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü V. Hüseyin Avni Özcan, Kilimli İlçe Müftüsü Nedim Özkal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, diğer kurum amirleri, muhtarlar, din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.